Haberler

TikTok hesabı açan Aleyna Tilki, kalça dansı yaptığı anları paylaştı

Güncelleme:

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsten korunmak için evden çıkmayan Aleyna Tilki, TikTok uygulamasına sardı. Tilki, uygulama için Macerana şarkısında kalça dansı yaptı. Tilki'nin videosu kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi.

Çin'den dünyaya yayılan koronavirüsün Türkiye'ye sıçramasıyla kendini evinde karantinaya alan genç şarkıcı Aleyna Tilki, boş vakitlerini sosyal medya uygulamalarında geçirmeye başladı. Video uygulaması TikTok için bir klip çeken Aleyna, dans performansıyla sosyal medyaya damga vurdu.

KALÇA DANSI YAPTI

Son çıkardığı Yalan klibi ile dikkatleri üzerine çeken genç şarkıcı, evde olduğu zamanları değerlendirmek için dans videosu çekti. Yakınlarıyla birlikte kamera karşısına geçen Aleyna, Macerana şarkısında dans etti. Yaptığı her paylaşımı ve hareketi gündem olan Aleyna, dans videosundaki kalça hareketleriyle yine dikkatleri üzerine çekti. Şarkıcının Instagram'dan "Hahaha ilk TikTok videom. Çok eğlenceli" yazarak paylaştığı klibi kısa bir süre içerisinde on binlerce kişi tarafından izlendi. Öte yandan Aleyna'nın uzun süredir sarı renkte kullandığı saçlarını boyatması da dikkatlerden kaçmadı.

TikTok hesabı açan Aleyna Tilki, kalça dansı yaptığı anları paylaştı

"DÜNYA BİZE CEZA VERİYOR"

Geçtiğimiz günlerde yeni tip koronavirüs hakkında paylaşım yapan Aleyna Tilki, "Bence şuan koronanın ve dünyadaki diğer felaketlerin nedeni dünyanın insanlara, 'evine kapan' çağrısıdır... Evine kapan ki,içine kapanabil. Aslında kim olduğunu öğren. Random iletişimlerden korun. Enerjini dengele. Ve seyret! Bu karanlık dönemde, ne kadar aydınlık kalabileceğini... Onca zulmü, savaşı, açlığı, sorunu görmezden gelip, zevkine hayat süren zenginlerin, kendi içini dinlemeyen ve sürü beyniyle kendini hiç tanımadan yaşayıp giden yolsuzların, Öz'e ve bütüne ulaşamayanların hayatı anlaması için, dünya bize ceza veriyor. Cezamızı hep beraber çekeceğiz!" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çin Halk Cumhuriyeti Sosyal Medya Aleyna Tilki Türkiye Haberler

500

Yorumlar (47)

DD:

GEREKSİZ İNSAN

118
6
yanıtYanıtla
Bunak:

BANAMI DEDİN LOO

yanıt9
yanıt1
ASIL BUNAK:

SAHTE BUNAK DEFOLL

yanıt3
yanıt1
korona:

Rabbim bunları ıslah etsin, mümkün değilse kahretsin. Bunlar gibi ahlaksızlar yüzünden çıkmadımı bu virüs vs?. Daha akıllanmayacaklarmı. Mişlet can dedinde bunlar ahlaksızlıklarını nasıl devam ettirebiliriz derdinde. Sizde prim vermeyin kardeşim şunlara.

90
7
yanıtYanıtla
Abc:

Bence senin varlığın ceza

73
5
yanıtYanıtla
kmd:

dünyanın sonu geliyor millet neyin peşinde

61
1
yanıtYanıtla
FETHİ:

YA NE KADAR ÖNEMLİYMİŞ DANSİ BUNCA HABERLER VARKEN ALLAH AKİL FİKİR VERSİN

42
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Hep bu orasını burasını açan din İman bilmeyen, milletin ahlakını bozanlar yüzünden Allah ceza veriyor millete. Sizin yüzünüzden Ümreciler bile Corona virüs taşımadı mı. Yoksa neden camilere bulaşsın da kapansın camiler? I

3
38
yanıtYanıtla
Kamyoncu reco:

GÜLÜM BENİM

yanıt1
yanıt1
Sakaryalı harun:

Merhaba Çıtır..

yanıt1
yanıt1
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title