Haberler

THY Uçağında İlginç Protesto

Güncelleme:

Türk Hava Yolları'na ait uçakla Saraybosna'ya gidecek olan yabancı uyruklu bir yolcu, "Ceketimi asar mısın?" talebine olumsuz yanıt alınca, uçmaktan vazgeçti.

THY uçağında akşam saatlerinde görülmemiş bir protesto yaşandı. Yabancı uyruklu bir yolcu "Ceketimi asar mısın?" talebine kabin memurundan olumsuz yanıt alınca, uçmaktan vazgeçerek uçaktan indi.

"UÇAKTA ASKILIK DOLU"

Edinilen bilgiye göre, THY'nin saat 18.55'te Saraybosna'ya gidecek olan uçağı yolcu alımına başladı. Bu sırada, uçakta Bussines Class'ta yolculuk eden yabancı uyruklu W.L. adlı yolcu, kabin memuruna ceketini uzatarak asmasını istedi. Kabin memuru ise "Uçakta askılık dolu, ceketinizi asamam" diye karşılık verdi. Bu cevap üzerine, yolcu, "O zaman ben uçmayayım' dedi. Kabin memurunun "Siz bilirsiniz" demesi üzerine, W.L. uçaktan indi. Yolcu, THY yetkililerine bilet değişikliği talebinde bulundu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Saraybosna Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

tasoMobil-ANDROID:

az yesin kendine bi Uşak tutsun.. kabin memuru onun maaşlı elemanı mı...

9
2
yanıtYanıtla
Sami güranMobil-ANDROID:

karektersiz herif

6
2
yanıtYanıtla
Ahmet Mobil-ANDROID:

Edepsizlik yapmış business class da yapması gereken bir olay.

1
4
yanıtYanıtla
mehmet gazi yilmazMobil-ANDROID:

tabiki sulu göz,,bizde inandik,,sen buna benim muhatabim asil imrali daki desene ,,T.C. Nede saygidan bahsediyor,,hiç gulesim YOKTU, bosver siz ne tc,nede asker,nede baska mezhepten adam biraktiniz idarede,,var git yoluna sebelek

1
2
yanıtYanıtla
Enqin kayaMobil-ANDROID:

mevzuya bak ya bizde uzun yol otobusunde durdurup lavaboya gitmiyoz.d

1
0
yanıtYanıtla
Ahmet ÖzmenMobil-ANDROID:

Herşey normal. Adamlarin topraklari oldu.

0
0
yanıtYanıtla
durmuş göçenMobil-ANDROID:

adam zevk yapıyo

0
0
yanıtYanıtla
naz:

Allah akıl fikir versin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title