Haberler

TFF, Lucescu'nun Görevine Son Verirse 7 Milyon Euro Ödeyecek

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu, Mircea Lucescu'nun görevine son vermesi halinde tazminat yerine sözleşme süresinde alacağı ücreti verecek. Bu da 7 milyon euroya denk geliyor.

Mircea Lucescu bir anda Türk futbolunun en fazla tartışılan ismi haline geldi...

Sözleşmesinde tazminat maddesi bulunmayan Rumen teknik adamı TFF göndermek isterse sadece görev alacağı süreçte ödemeyi taahhüt ettiği yıllık ücreti verecek. İşin ilginci ise TFF, Lucescu'yu göndermek isterse tek yapması gereken 1 ay önceden Rumen teknik adama bildirim yapması zorunluluğu.

7 MİLYON EURO, TFF'DEN ÇIKACAK

Yılda 3.5 milyon euroya (Trabzonspor'un eski oyuncusu Kalitvintsev, Ukrayna-Türkiye maçı sırasında yaptığı yorumda ''Andriy (Shevchenko), yılda 3.5 milyon euro kazanan Lucescu'ya ders verdi'' diyerek, Lucescu'nun maaşını ilk duyuran isim olmuştu. Anlaşılan Lucescu, bugün gönderilmek istense görev süresinin bitimi olan 2019 yılı sonuna kadar alacağı 7 milyon euronun kendisine ödenmesi zorunluluk.

EURO 2020'YE GİDERSEK 1 YIL DAHA SÖZLEŞME ALACAK

Sözleşmesinde +1 yıllık opsiyon hakkı bulunan Lucescu, ancak EURO 2020'ye gidersek bu hakkı kazanacak. Lucescu'nun sözleşmesinde ayrıca Dünya Kupası'na gidebilseydik 250 bin euroluk, EURO 2020'ye gidebilirsek de 500 bin euroluk prim yazıyor.

(Fotospor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mircea Lucescu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (21)

add:

adamın babası şirketlerinin başına koymuyor batırır diye oda gidiyor bjk yi batırıyor şimdide bizim paramızı har vurup harman savuruyor milletin gıkı cıkmıyor iktidar yanlısı diye

7
0
yanıtYanıtla
HEP BENİM ADAMIM OLSUN:

YOL PARASINI, SGK SINI YATIRIN YILMAZ HOCA KOSA KOSA GELİR. BU REZİLLİKLERİ GÖRDÜKTEN SONRA YILMAZ HOCA GELSİN ARKADAŞ. HİÇ DEĞİLSE YERLİ HOCADIR. HATA BİR KERE YAPILIR. . .

6
0
yanıtYanıtla
Mehmet EREKLİ:

Bu adamı neden getirdiler anlamadım, Fatih terime verdiniz sıra onda, başka sırada olan varsa getirin. Yazık bu ülkenin parasına getirin yerli bir hoca hiç değilse türk kanı taşır gurur ve utanma hissi olur, bu kadar zenginmiyizde elin gavurlarını ihya ediyoruz. biraz utanma hissi olması lazım yöneticilerde.

5
0
yanıtYanıtla
hacı hüsamettin:

bu ne rahatlıktır ya, sanki babalarının paralarını dağıtıyorlar. kendi şirketlerinde çalışana 100 tl yi fazla görürler ama buralarda har vurup harman savururlar. bunun bedeli olmalı. 6222 sayılı yasa sadece klüpleri değil federasyonu da kapsasın

5
0
yanıtYanıtla
habil kara:

yılmaz vuralı getirin

4
0
yanıtYanıtla
Ahmet Hasan:

Parayı TFF ödemiyor, bizim cebimizden cıkıyor. Y. Demirören birini gönderiyor para, diğerini getiriyor para, yine gönderiyor para. Çıksın bunların hesabını yüce milletin önünde versin. Veremiyorsa da kendi holdinginden ödemeleri yapıp istifa etsin !!!

3
0
yanıtYanıtla
XYZ:

MİLLİ TAKIMIN BAŞINA YILMAZ VURALI GETİRİN YARDIMCISI DA DELİ İBO OLSUN MİLLİ TAKIM UÇAR BU KADAR ZOR MU LA

3
0
yanıtYanıtla
selçuk69:

hani fesih bedeli yoktu? ya federasyon yalan söyleyip milleti kandırıyor, ya da bu haber yalan söyleyip milleti kandırıyor. ne kadar acıdır ki hep kandırılan ve parası yenilen mazlum halk oluyor:)))

2
0
yanıtYanıtla
ARAF:

Ya bırakın ne bu futbola dökülen boşa giden paralar yazıktır. O kadar işsiz asgari ücretle çalışan adam var. Asgari ücrete 300 tl zam yaparken kırk takla atın. ta rumenlerden antrenör getir milyon dolarları ona verin. Bırakın bu futbol ayaklarını artık.

2
0
yanıtYanıtla
niyon:

yabancı hayranlığının sonuçları bunlar adam gibi adam terim şenol hocalar dururken sen 15 yıldır bu ülkeden ayrılan 70 lik dedeyi getir demir ören gerçekten türk futbolunun önüne demir örmüştür

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title