Haberler

Tff 2. Lig

Tff 2. Lig 5. Grup'ta Mücadele Eden Gaskispor, Adanaspor'a Mağlup Olarak Play-off Şansını Kaybetti.

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden GASKİspor, Adanaspor'a mağlup olarak play-off şansını kaybetti.

GASKİspor Kulübü Başkanı Fahrettin Uslusoy, yaptığı açıklamada, Adanaspor karşısında iyi bir oyun ortaya koymadıklarını belirtti. Maç boyunca iyi mücadele ettiklerini kaydeden Uslusoy, "Bu maçla play-off şansımızı da kaybettik. İnşallah bundan sonraki maçlarda, klasman grubunda daha iyi yerlere koşacağız. Bu yıl takımda çok büyük değişiklikler yaptık. Yeni bir çok futbolcumuz var. Kadronun 3'te 2'sine yakınını değiştirdik. Takımın bu tecrübesizliği bizim için problem oldu" dedi.

GASKİspor Teknik Direktörü Faik Demir de, kazanmak istemelerine rağmen sahadan yenik ayrıldıklarını belirterek, "Adanaspor'u yenerek şansımızı son haftaya taşımak istiyorduk, ancak başarılı olamadık. Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Futbolcularım ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştılar ama olmadı. Bu sonuçla Play-Off'a gitmeyi garantilediler. Adanaspor'u yenip onları yakalama gibi bir şansımız vardı. Adanaspor, deplasmanda altın değerinde üç puan aldı" diye konuştu.

Demir, hakem hataları sebebiyle çok sayıda puan kaybettiklerini iddia ederek, "Hakemlerin hali içler acısı. Bizim play-off'a çıkmamıza müsaade etmediler. Kaybedebilirsin normaldir. Ama biz, maç sahada kazanılsın istiyoruz" şeklinde konuştu.

(OÇ-MFS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title