Haberler

Tff 2. Lig

Tff 2. Lig 2. Grup'ta Mücadele Eden Adana Demirspor, Pazar Günü Kendi Sahasında Oynayacağı Marmaris Belediyespor Maçının Hazırlıklarını Yarın Tamamlayıp Kampa Girecek.

TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Adana Demirspor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Marmaris Belediyespor maçının hazırlıklarını yarın tamamlayıp kampa girecek.

Ligde karşılaştığı İzmirspor'u, Fortis Türkiye Kupası'nda da MKE Kırıkkalespor'u aynı skorla 3-1 mağlup ederek moral bulan Adana Demirspor, hasılatını Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağı Marmaris Belediyespor maçı hazırlıklarını yarın tamamlayıp HiltonSa Oteli'nde kampa girecek. Teknik Direktör Levent Eriş, yüksek tempolu dönemi başarılı bir şekilde atlattıklarını belirterek, "Fortis Türkiye Kupası'nda MKE Kırıkkalespor karşısında aldığımız galibiyet bizi oldukça sevindirdi. Futbolcularıma çok güveniyorum.

Hem ligde hem de kupada gösterdikleri mücadele gurur verici. Pazar günü oynayacağımız Marmaris Belediyespor maçı da bizim için çok önemli. Rakibimizi yenip taraftarımızı mutlu edeceğiz" diye konuştu.

(AB-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title