Haberler

Tff 1. Lig

Tff 1. Lig Takımlarından Mardinspor'da Yapılan Olağanüstü Genel Kurulda Yeni Yönetim Seçildi. Çetin Pamukçu Başkanlığında Göreve Gelen Yönetim Kurulu, Taraftarlara Gelecek Günler İçin Başarı Mesajları Verdi.

TFF 1. Lig takımlarından Mardinspor'da yapılan olağanüstü genel kurulda yeni yönetim seçildi. Çetin Pamukçu başkanlığında göreve gelen yönetim kurulu, taraftarlara gelecek günler için başarı mesajları verdi.

Mardinspor'un olağanüstü kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra oylamaya geçildi. Kongrede divan başkanı olarak bir konuşma yapan Şakir Öngüç, Mardinspor için yeni bir dönemin başladığını belirterek, "Mardinspor inşallah önümüzdeki günlerde taraftarların desteği ve yönetim kurulunun oluşturacağı heyecan ile başarıdan başarıya koşacaktır. Takımımız, 1. Lig'de oluşturduğu hoşgörü ile bütün takımlara örnek olmuştur" dedi.

Seçilen yeni yönetim kurulu adına bir teşekkür konuşması yapan Başkan Çetin Pamukçu, ligde sıkıntılı dönem geçiren Mardinspor'un daha fazla zor günler geçirmesine gönüllerin razı gelmediğini belirterek, "Bize verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Bu konuda herkesin desteğini bekliyoruz. Şampiyonluk gibi bir iddiamız yok ama takımı gelebilecek en iyi yere getirmeye çalışacağız" dedi.

(EA-AYŞ-MFS-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title