Haberler

Tenis: Champions Bowl 2015

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Tenis maçlarından detay görüntüler - Seyircilerden görüntü - Togan Tokaç'ın oynadığı 11 yaş erkekler kategorisi final maçından görüntü - Kupa ve madalya töreninden görüntü - Şampiyon olan Togan Tokaç'ın açıklaması Tenis: Champions Bowl 2015- Dünya Çocuk Tenis Şampiyonası'nda Bulgaristan şampiyonluk kupasını kazandı- 11 yaş kategorisinde Türkiye'den Togan Tokaç şampiyon oldu Antalya'da düzenlenen ve 20 ülkeden, 128 sporcunun katıldığı Champions Bowl 2015 9-16 Yaş Arası Dünya Çocuk Tenis Şampiyonası sona erdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Tenis maçlarından detay görüntüler - Seyircilerden görüntü - Togan Tokaç'ın oynadığı 11 yaş erkekler kategorisi final maçından görüntü - Kupa ve madalya töreninden görüntü - Şampiyon olan Togan Tokaç'ın açıklaması Tenis: Champions Bowl 2015- Dünya Çocuk Tenis Şampiyonası'nda Bulgaristan şampiyonluk kupasını kazandı- 11 yaş kategorisinde Türkiye'den Togan Tokaç şampiyon oldu Antalya'da düzenlenen ve 20 ülkeden, 128 sporcunun katıldığı Champions Bowl 2015 9-16 Yaş Arası Dünya Çocuk Tenis Şampiyonası sona erdi.Manavgat ilçesindeki World Of Sunrise tesislerinde düzenlenen ve 14 kategoride gerçekleştirilen şampiyonaya, Türkiye, Almanya, Hollanda, İtalya, İspanya, Çek Cumhuriyeti, Moldova, ABD, Sırbistan, Fransa, İsrail, Meksika, Gana, Bulgaristan, İngiltere, Hindistan, Romanya, Rusya, Slovakya ve Macaristan'dan 9 ile 16 yaş arası kız ve erkek sporcular katıldı. Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) hakemleri tarafından yönetilen turnuvada Türkiye 8 kategoride, 16 sporcu ile mücadele etti. Şampiyonada erkekler ve kızlarda yaş kategorilerinde birinci olan sporcular ve ülkeleri şöyle: Erkekler: 9 yaş: Anas Mazdrashki (Bulgaristan)10 yaş: Amon Claudius (Almanya)11 yaş: Togan Tokaç (Türkiye) 12 yaş: Adi Dagan (İsrail)13 yaş: SimeonTerziev (Bulgaristan)14 yaş: Nikola Tuparov (Bulgaristan)15-16 yaş: Zlatan Palazov (Bulgaristan) Kızlar: 9 yaş: Sara Bejlek (Çek Cumhuriyeti)10 yaş: Juliya Zlateva (Bulgaristan)11 yaş: Stela Peeva (Bulgaristan)12 yaş: Mirela Shkumbova (Bulgaristan)13 yaş: Tali Krasnopolski (İsrail)14 yaş: Shani Dubinchik (İsrail)15-16 yaş: Sara Mazdrashka (Bulgaristan) Bu arada, kategorilerinde en fazla derece elde eden Bulgaristan şampiyonluk kupasını kazandı. -Togan Tokaç şampiyonTürkiye'den 11 yaş erkeklerde Togan Tokaç, finalde İspanyol rakibi Rios Eneko'yu 6-1 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yenerek, şampiyon oldu.10 yaş erkekler kategorisinde ise Atakan Karahan ikinci, Emre Kotaman da üçüncü oldu.Şampiyonayı, 9 yaş kızlarda Aycan Duru dördüncü, 14 yaşta ise Ayşenur Merve Koşar beşinci olarak tamamladı.Törenle dereceye girenlere kupa ve madalyaları verildi.Şampiyonluğu kazanan Tokaç, şampiyonanın güzel ve zevkli geçtiğini belirterek, "Şampiyon olduğum için çok mutluyum. Daha önce de Türkiye'de ve Avrupa'daki turnuvalarda şampiyonluğum vardı" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Bulgaristan Türkiye Antalya İsrail Politika Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title