Haberler

Teknosa, A Milli Futbol Takımına Sponsor Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu ile Teknosa Arasında Sponsorluk Anlaşması İmzalandı.

Türkiye Futbol Federasyonu ile Teknosa arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Teknosa, imzalanan 2 yıllık sözleşme "Milli Takımlar Teknoloji Tedarikçisi" olurken, Futbol Federasyonu'na bir milyon dolarlık teknolojisi altyapısı sağlayacak.

Federasyon Başkan Vekili Affan M. Keçeci, Milli Takımlar Baş Sorumlusu ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Milli Takım futbolcuları ve Teknosa Genel Müdürü Mehmet T. Nane katılımıyla Polat Otel'de gerçeleştirilen imza törenin de Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan M. Keçeci, "Federasyon olarak Türkiye'nin en güçlü kurumlarından Sabancı Topluluğu'nun lider kuruluşlarından biri olan Teknosa ile gerçekleştirdikleri işbirliğinden memnuniyet duyuduklarını belirtirek, "Teknosa'nın Türkiye'nin dört bir yanındaki mağazalarının ve binlerce çalışanının desteğini hissetmek bizler için mutluluk verici" dedi.

Teknosa Genel Müdürü Mehmet T. Nane, Milli Takımlar Teknoloji Tedarikçisi olmaktan gurur duyduklarını ve Türkiye'nin dört bir yanındaki çalışanları ile beraber Milli Takımı gönülden desteklediklerini ifade etti.

İmza töreninin ardından, Mehmet T. Nane, Federasyon Başkanvekili Affan Keçeci ve Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim'e işbirliğinin sembolü olarak bir Sony Vaio ve bir Black Pearl hediye etti. Keçeci ise, Teknosa A.Ş. Genel Müdürü Mehmet T. Nane'ye üzerinde ismini taşıyan 12 numaralı Milli Takım formasını armağan etti.

A Milli Takım Teknik Direktörş Fatih Terim ise yaptığı açıklamada, "Milli takımlara ve Türkiye Futbol Federasyonu'na yapılan her türlü katkıya çok teşekkür ederiz. Teknosa'dan beklediğim milli takım oyuncularımıza bu ürünlerin yansımadır. Milli takıma yansıyacak olanlar beni ilgilendiriyor. Federasyonumuza destek olan bütün sponsorlara da Teknosa'ya da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşaallah çok uzun bir birliktelik yaşarız" diye konuştu.

Daha sonra ise Keçeci, Nane, Terim ve salonda hazır bulunan futbolcular toplu bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sponsorluk anlaşması gereği, futbolcu ve teknik heyete sony vaio laptop ve black pearl cep telefonu ve ayrıca yine futbolculara ipod hediye edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title