Haberler

    TikTok, İçerik Üreticilerine Uzun Videolar İçin Ücret Ödeyecek

    Güncelleme:

    TikTok, içerik üreticileri için yeni bir teşvik programı başlatarak, 1 dakikadan daha uzun videolar için ücret ödemeye başlayacak. Bu yenilikle birlikte uzun videolara daha fazla destek verileceği ve içerik üreticilerinin maddi olarak karlı çıkacağı belirtiliyor.

    En popüler platformlardan TikTok, bu sefer de içerik üreticileri için kapsamlı bir yenilik getiriyor. Henüz beta aşamasında olan İçerik Üretme Teşviği kapsamında, şirket sadece 1 dakikadan daha uzun videolar için ücret ödemeye başlayacak.

    Şirket için daha fazla gelir getirdiği bilinen uzun videolara, ortaya konulan yeni pazarlama stratejisi kapsamında daha çok destek verileceği konuşuluyor. Ayrıca içerik üreticilerin de bu değişimden maddi olarak karlı çıkacağı iddia edilmekte. İşte tüm detaylar…

    TikTok, yine bir yenilik ile karşımızda

    TikTok yönetimi konuyla ilgili yaptığı resmi açıklamada, İçerik Üretme Teşviği'nin özgünlük, uzunluk ve izleyici memnuniyeti gibi kriterleri ön plana alacağını, bu kriterleri dikkate almayıp düşük kaliteli içerik üretmeye devam eden kullanıcıların ise bunun bedelini ödeyeceğini söyledi. Ayrıca bundan böyle içerik üreticileri aboneleri için özel birçok yeni özellik sunabilecek. Böylece üreticilerin aboneleriyle daha zengin ilişkiler kurması bekleniyor.

    Güncellemenin beta sürümünü test eden kullanıcıların yenilikten oldukça memnun olduğu gözlemlendi. Fakat bazı kullanıcılar, şirketin artık uzun videoları destek vermesini son derece anlamsız buluyor. Yapılan son ankette, birçok izleyicinin uzun içeriklerden sıkıldığı ve hızlandırılmış şekilde izlediği ortaya çıktı. Bu değişimin önümüzdeki dönemde nasıl sonuç vereceğini ise hep birlikte göreceğiz.

    Avrupa Birliği, TikTok'a soruşturma açtı!

    Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce TikTok'un yaptığı yenilikler olumlu sonuç verecek mi? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için çok değerli.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Teknoloji Güncel Haberler

    Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

    Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Bakmadan Geçme

    Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
    Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

    Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title