Haberler

Resident Evil 4-5-6 Yeni Nesil Çıkış Tarihi

Resident Evil 4 Yeni Nesil Çıkış Tarihi Capcom'un açıklamış olduğu yeni nesile uyumlu halde gelecek olan Resident Evil oyunları hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Resident Evil 4 Yeni Nesil Çıkış Tarihi

Capcom'un açıklamış olduğu yeni nesile uyumlu halde gelecek olan Resident Evil oyunları hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Gelen yeni haberlere göre Capcom, Resident Evil 4, Resident Evil 5, Resident Evil 6'yı 30 Ağustos'tan itibaren yeni nesil kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Normalde 2016 yılının Sonbahar aylarında oyunculara sunulması beklenen yapımlar, beklenilenden erken bir şekilde Ağustos ayının sonunda çıkışını gerçekleştirecek.

İlk olarak Resident Evil 4, 30 Ağustos tarihinde PlayStation 4 ve Xbox One için raflardaki yerini alacak.,Ayrıca Capcom'un yapmış olduğu açıklamaya göre gelecek olan 3 adet Resident Evil oyununun grafiklerinin baştan aşağı geliştirildiği, yenilendiği ve oyunlara bazı iyileştirilmelerin yapıldığı belirtiliyor.

resident-evil-4-5-6-yeni-nesil-cikis-tarihi2 Resident Evil 4-5-6 Yeni Nesil Çıkış Tarihi

Resident Evil 4-5-6 Yeni Nesil Çıkış Tarihi

Oyunlara kutulu olarak sahip olmak istiyorsanız Kuzey Amerika'ya yolculuk etmeniz gerekecek. Resident Evil 4-5-6'nın yenilenmiş yeni nesile uygun sürümleri sadece Kuzey Amerika'da kutulu olarak satışa sunulacak. Dilerseniz PlayStation Network ve Xbox Live'dan yapımları satın alabileceksiniz.

Bunlar dışında ise Capcom, Resident Evil 7 hakkında gelen sorular üzerine; 7 için başka projeleri olduğu cevabını vermişti. Bunun sanal gerçeklik deneyimi ile ilgili olduğunu düşünüyoruz. Yeni gelişmeler geldikçe sizleri bilgilendireceğiz. Bu arada hemen aşağıdan duyuru ile birlikte gelen tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Resident Evil 4-5-6 Tanıtım Videosu

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Kuzey Amerika Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title