Haberler

NVIDIA Game Ready güncellemesi sorunları da beraberinde getiriyor!

Güncelleme:

NVIDIA ekran kartı kullanıcıları son Game Ready sürücü güncellemesi ile CPU kullanımının önemli oranda arttığını ifade ediyor.

Yaklaşık bir hafta önce NVIDIA, çok çeşitli iyileştirmeler sunan yeni bir GeForce Game Ready 531.18 sürücüsünü piyasaya sürdü. Bu yeni sürücü ile birlikte gelen en önemli özellik ise video kalitesini artıran RTX Video Super Resolution oldu. Bu dikkat çeken özelliğin yanı sıra yeni güncelleme birçok hatayı da çözüme kavuştururken önemli bir sorunu da beraberinde getiriyor.

GeForce Game Ready 531.18 sürümü CPU kullanımını artırıyor

NVIDIA ekran kartı kullanıcıları son Game Ready sürücü güncellemesi ile CPU kullanımının önemli oranda arttığını ifade ediyor. Bazı kullanıcılar bu oranın yüzde 14'e kadar çıktığını ifade ediyor. Bu sorunun nedeni ise oyundan çıktıktan sonra sürücüde ek CPU kullanımına neden olan bir hata olarak gösteriliyor.

Yeni güncelleme ile birlikte ortaya çıkan yüzde 10 ve üzerindeki CPU kullanımı oldukça birçok kullanıcı tarafından oldukça can sıkıcı olarak karşılandı. Bu sorunun çözülmesi için ise NVIDIA tarafından yeni bir güncellemenin kısa bir süre içerisinde gelmesi bekleniyor.

Ekran kartı satışlarında NVIDIA RTX 4080 ve 4070 Ti sürprizi!

Diğer yandan bu sorundan kurtulmak için eski sürücüye dönüş yapmak da mümkün. Tabi ki bu geri dönüş ile birlikte yeni sürücü ile gelen güncellemeleri de kaybedeceğinizi hatırlatalım. Ancak bilgisayar performansı söz konusu olduğunda, bu özellikleri kullanmak için biraz daha beklemenin sorun çıkarmayacağını düşünüyoruz.

GeForce Game Ready 531.18 sürücüsü CPU kullanımını artırmanın yanı sıra bir dizi farklı sorunu da beraberinde getirmiş durumda. Bu sorunlar arasında bazı çözünürlük ayarlarındaki HDR kararsızlığı, DSR/DLDSR etkinken ekran titremesinin yanı sıra Watch Dog 2 ve Halo War 2 gibi oyunlarda da çeşitli sorunların olduğu bildiriliyor.

NVIDIA'nın son eleştiriler üzerine kısa süre içerisinde yeni bir güncelleme yayınlayarak başta fazladan CPU kullanımı olmak üzere diğer sorunları çözmesi bekleniyor. Peki siz son Game Ready sürücü güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz. İlgili videoyu ise aşağıdan izleyebilirsiniz.

En güçlü ekran kartı GeForce RTX 4090 kutudan çıkıyor!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title