Haberler

Nintendo Switch elinizde yanıklara neden olabilir!

Güncelleme:

Nintendo, sıcaklıklar nedeniyle aşırı ısınma yaşanabileceğini belirtirken, bu konuda oyuncuların dikkatli olması gerektiğini duyurdu.

Yaz günlerini tam anlamıyla yaşadığımız bu günlerde sıcak havalar tüm yaşantımızı olumsuz etkiliyor. Çoğu kişi bu süreçte evlerine kapanmış durumda. Sıcak havalardan kaçıp evlerine sığınan kişiler ise eğlenceli vakit geçirmek için bilgisayar ve oyun konsollarına başvuruyor. Ancak sıcak havalar oyun keyfini de baltalıyor.

Nintendo aşırı sıcaklara karşı oyuncuları uyarıyor

Şirket tüm dünyada etkili olan sıcaklıklara karşı Switch kullanıcılarını uyardı. Nintendo internet sitesinde, sıcaklıklar nedeniyle oyun konsolunun aşırı ısınma yaşayabileceği belirtirken, bu konuda oyuncuların dikkatli olması gerektiğinin altını çizdi.

iPhone'lara Nintendo Switch desteği geliyor!

Nintendo'nun Japonya web sitesi üzerinden paylaştığı açıklama şüphesiz ki diğer bölgeleri de ilgilendiriyor. Şirket, Nintendo Switch'in 5 ila 35 santigrat derece arasındaki alanlarda kullanılmasını tavsiye ediyor.

Ana ünitenin şarj sırasında veya kullanım sırasında aşırı ısınabileceğini belirten Nintendo, bu durumun yanıklara neden olabileceğini belirtti. Nintendo Switch'in uzun süreli kullanımlarda deride yanıklara neden olabileceğini belirten şirketin diğer pazarlar için de bir açıklama yapması bekleniyor.

Japonya'da ise şu anda 1875 yılından bu yana en sıcak hava dalgası ile karşı karşıya. Bu nedenle şirketin açıklamayı öncelikli olarak Japonca olarak yayınladığı düşünülüyor. Diğer yandan dünyanın diğer kesimlerinde de yüksek sıcaklıklar ve orman yangınları görülüyor.

Tüm bu sıcaklıklar elektronik aletlerin de fazla ısınmasının arkasındaki en büyük nedenlerin başında geliyor. Bu yüzden öncelikle kendi sağlığınız ardından ise elektronik aletlerle sıkıntı yaşamamanız adına aşırı sıcaklarda daha dikkatli olmanızı öneriyoruz.

Peki siz Nintendo Switch'in aşırı ısınma sorunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Nintendo Japonya Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title