Haberler

iPhone 15 Serisinin Onarım Ücretleri Belli Oldu

Güncelleme:

Apple'ın yeni iPhone 15 serisinin onarım ücretleri açıklandı. Son rapora göre, serinin Pro modellerinin tamir ücretleri seleflerine göre 20 bin TL daha ucuz.

Apple'ın 12 Eylül'de kullanıcıların beğenisine sunduğu iPhone 15 serisi an itibariyle Avrupa'da ön sipariş sürecinde. Ülkemizde ise bu süreç 22 Eylül'de başlayacak ve akıllı telefonlar 29 Eylül tarihinden itibaren kullanıcılara ulaşmaya başlayacak. Peki yeni iPhone 15 serisinin onarım ücretleri ne kadar? Son ortaya çıkan bir rapor serinin Pro'larının tamirinin seleflerinden 20 bin TL daha ucuz olduğunu gözler önüne seriyor.

iPhone 15 Pro'nun arka cam tamiri 14 Pro'dan 20 bin TL daha ucuz

Apple'ın kısa bir süre önce tanıttığı iPhone 15 Pro modellerinde arka cam panelinin cihazlardan daha kolay çıkarılmasına olanak sağlayan yenilenmiş bir çerçeve ve iç tasarım kullanılıyor. Bu da akıllı telefonların arka cam tamiri onarım maaliyetlerini seleflerine göre bir hayli düşürüyor.

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title