Haberler

    Gamescom 2012'de Neler Oluyor? - Bölüm 1

    Beklenen oyun ve eğlence fuarında yaşanan önemli gelişmeler

    Mahmut Saral - - Uzun süredir merakla beklenen oyun ve eğlence etkinliği Gamescom, geçtiğimiz gün itibarıyla başladı. Birçok oyun ve teknoloji firmasının katıldığı organizasyonda, birçok yeni ürün hakkında bilgi ve görüntülerin yayımlanması bekleniyor. Başlangıç itibarıyla da birçok oyun hakkında bilgiler ve videolar yayımlandı. İşte sizin için seçtiğimiz öne çıkan gelişmeler.

    FIFA 13'ün Gamescom videosu yayımlandı

    EA Kanada tarafından geliştirilen FIFA 13'ün yeni videosu yayımlandı. PC ve yeni nesil konsollar için hazırlanan yapım, 28 Eylül'de Avrupalı kullanıcıların beğenisine sunulacak. Resmi çıkıştan önce, 11 Eylül'de ise, oyunun demo sürümü yayımlanacak. İyi seyirler.

    Heart of the Swarm'un beta'sı yaklaşıyor

    Blizzard tarafından geliştirilen StarCraft 2'in yeni eklenti paketi Heart of the Swarm'un beta davetiyelerinin dalga dalga kullanıcılara gönderileceği bildirildi. Ayrıca yapımcı Kaeo Milkersaid, gelişim sürecinde sona yaklaştıklarını da dile getirdi. Heart of the Swarm'da Zerg campaing'i yer alacak. Çıkış tarihi konusunda henüz bilgi yok.

    İki kişilik ordu geri dönüyor!

    Visceral Games tarafından geliştirilen taktik bazlı Co-Op aksiyon oyunu Army of Two: The Devil's Cartel'in ilk videosu geldi. EA Games'in dağıtımcılığını üstleneceği yapım, mart 2013'te konsollar için raflarda yerini alacak. İyi seyirler.

    Mass Effect'te macera, yeni DLC'lerle devam ediyor

    EA Games, Bioware tarafından geliştirilen aksiyon RPG oyunu Mass Effect 3'ün yeni DLC'sinin çıkış tarihini duyurdu. Buna göre Leviathan isimli paket, X360 kullanıcıları için 28 Ağustos'ta satışa sunulacak. PS3 kullanıcıları ise, biraz daha beklemek zorunda.

    Ubisoft, Far Cry 3 için yeni video yayımladı

    Ubisoft Montreal tarafından hazırlanan FPS oyunu Far Cry 3 için yeni bir video geldi. PC, PS3 ve X360 platformları için geliştirilen yapım, 7 Eylül'de bizlerle olacak. Oyunda, tropik bir adada olacağız ve var olan terörist güçlerden kurtulup, medeniyetteki yaşantımıza dönebilmek için mücadele edeceğiz. İyi seyirler.

    Gran Turismo 6 isteyen var mı?

    Sony Worldwide Stüdyoları Şefi Shuhei Yoshida, Gran Turismo 6 hakkında yakın zamanda ilk bilgilerin yayımlanacağını belirtti. Polyphony Digital tarafından Sony konsollarına özel olarak geliştirilen bu yarış simülasyonu serisi, son büyük gösterisini Gran Turismo 5 ile PS3'te yapmıştı ve ta o zamanlar yeni oyun için çalışmalara başlanıldığı söylenmişti.

    Crysis 3'te Prophet bitiyor, ama seri bitmiyor

    Crytek Başkanı Cevat Yerli, Crysis 3'te Prophet'in hikayesinin sona ereceğini ve oyunculara bu oyun itibarıyla doyurucu, tatmin edici bir final sunmak istediklerini dile getirdi. Ancak, bu final, serinin sonu anlamını taşımıyor. Yerli, büyük ihtimalle ilerleyen yıllarda yeni Crysis oyunlarının olacağını ima ediyor. Böylelikle daha önce akılda kalan soruların da üzerine gidilebilecek. Tabii Prophet olmadan... Crysis 3, PC ve konsollar için önümüzdeki şubat ayında satışa sunulacak. İyi seyirler.

    Mahmut Saral - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Kanada Eylül Sony Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title