Haberler

Discord, Nitro kullanıcılarına Midjourney için 1 aylık kullanım hakkı hediye ediyor

Güncelleme:

Dünyanın en büyük anlık mesajlaşma uygulamalarından Discord, Nitro kullanıcıları için sürekli olarak yeni avantajlar sağlamakla beraber hediyeler de sunuyor. Bu sayede kullanıcıların sevgisini kazanan platform, şimdi ise Midjourney için kullanım hakkı hediye ediyor.

Dünyanın en büyük anlık mesajlaşma uygulamalarından Discord, Nitro kullanıcıları için sürekli olarak yeni avantajlar sağlamakla beraber hediyeler de sunuyor. Bu sayede kullanıcıların sevgisini kazanan platform, şimdi ise Midjourney için kullanım hakkı hediye ediyor.

Discord, Midjourney için 1 aylık kullanım hakkı hediye ediyor!

Bilmeyenler için Midjourney, metinden yola çıkarak gerçekçi görseller oluşturan popüler bir yapay zeka aracıdır. Bu araç yalnızca resmi Discord sunucusu üzerinden kullanılabiliyor ve ne yazık ki ücretsiz versiyonu yok.

Discord, Nitro kullanıcılarına Midjourney'in en düşük planı olan Basic için 1 aylık kullanım hakkı tanımladı. 10 dolar (290 TL) değerindeki bu hediyeyi alarak, yapay zeka aracı ile 200 defaya kadar metin girerek resim oluşturabilirsiniz.

Discord, sevilen yapay zeka sohbet robotunu kapatıyor!

Discod ile ücretsiz olarak Midjourney aboneliği kazanmak için yapmanız gerekenler şu şekilde;

1. Adım: Discord uygulamasını açın.

2. Adım: Ayarlar'a giriş yapın.

3. Adım: Hediye Envanteri bölümüne girin.

4. Adım: Midjourney (1 month) adlı hediyenin karşısındaki "Al" butonuna tıklayın.

5. Adım: Ardından "Kodu Gör" butonuna tıklayarak kodu görüntüleyin.

6. Adım: "Al" butonuna tıklayarak hediyeyi aktifleştirme adımlarına geçin.

7. Adım: Açılan web sekmesinde Discord hesabınıza bağlanın.

8. Adım: Gerçek bir kullanıcı olduğunuzu doğrulamak için kart bilgilerinin girilmesi gerekiyor. Merak etmeyin, hiçbir şekilde para çekilmemektedir.

9. Adım: Doğrulamayı tamamladıktan sonra hediyeyi etkinleştirin.

10. Adım: İşte bu kadar! Buraya tıklayarak Midjourney Discord sunucusuna ulaştıktan sonra metin girerek yapay zeka ile görsel oluşturabilirsiniz.

Bu hediyeyi 27 Aralık tarihine kadar alabilirsiniz. Edindiğiniz kodu kullanmak için ise 3 Ocak 2024'e kadar süreniz var. Üstelik kodu kullandıktan sonra kullanım süreniz sona erdiğinizde, aboneliğin otomatik olarak yenilenmeyeceğini belirtelim. Yani aboneliği manuel olarak iptal etmeyi düşünmenize gerek yok.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title