Haberler

    Bmw İ8'in Sıradışı Anahtarı Gün Yüzüne Çıktı

    Gelecek yıl piyasada olması beklenen BMW i8'in ilginç anahtarı ortaya çıktı.

    Furkan Yaldız - - BMW, merakla beklenen yeni hibrit otomobil i8'i önümüzdeki yıl satışa sunmaya hazırlanırken, bazı sızıntılara da maruz kalıyor. Son bilgiler ise otomobilin anahtarını işaret ediyor. Söz konusu otomobil için tasarlanan ve geliştirilen anahtarlığın geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmasıyla haber konusu olması bir oldu.

    BMW i8'in anahtarlığına ait olduğu iddia edilen görsellere baktığımızda, alışılmışın dışında bir tasarıma sahip olduğu görülüyor. Tasarım olarak şık bir görünüm barındıran anahtar aynı zamanda yüksek çözünürlükte LCD ekrana da sahip. Bu ekran otomobil sahiplerine en yakın şarj istasyonunun nerede olduğunu ve aracın şarj seviyesini gösterebiliyor. Ayrıca, anahtarı bir dock yardımıyla şarj edebilmek de mümkün.

    Saat ve tarih gibi unsurları da ekranında gösteren anahtarın BMW tarafından henüz teyit edilmediğini belirtelim. BMW i8'in gelecek yıl 100,000 Pound fiyat ile satışa sunulacağı tahmin ediliyor.

    Furkan Yaldız - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Bmw Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title