Haberler

Apple TV'ye 3D film desteği eklendi

Güncelleme:

Apple, önümüzdeki yıl VR/AR gözlüğü Vision Pro'yu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bunun öncesinde ise Apple TV uygulamasına 3D filmler için destek eklenmeye başladığı fark edildi. Bu, gözlükle 3D filmlerin izlenebileceği anlamına geliyor.

Apple, önümüzdeki yıl VR/AR gözlüğü Vision Pro'yu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bunun öncesinde ise Apple TV uygulamasına 3D filmler için destek eklenmeye başladığı fark edildi. Bu, gözlükle 3D filmlerin izlenebileceği anlamına geliyor.

Apple TV 3D film desteği kazandı

iOS geliştiricileri, tvOS 17.2 güncellemesiyle birlikte Apple TV uygulamasına 3D film simgelerinin ve ilgili bilgilerin dahil edildiğine buldu. Disney, DreamWorks ve Warner Bros gibi stüdyoların popüler 3D filmleri artık Dolby Atmos ve 4K gibi rozetlerine ek olarak 3D simgesini de listeliyor.

3D filmler şu anda bir televizyon aracılığıyla üç boyutlu olarak oynatılamıyor. Gerçek 3D görselleştirme için ise Vision Pro kullanılabilir. Filmlerin Apple TV uygulamasında hangi çözünürlükte ve kare hızında oynatılacağı gibi detaylar belirsizliğini koruyor.

123123123

Şu ana kadar tespit edilen 3D filmlerden bazıları arasında Jurassic World Dominion, Pacific Rim Uprising, Shrek, Trolls, Warcraft ve Minyonlar gibi popüler birçok yapın yer alıyor. 3D filmler, Everest gibi macera yapımlarından Kung Fu Panda 3 gibi animasyon serilerine kadar uzanıyor.

Apple TV'deki açıklamada filmlerin 2D, 3D veya "sürükleyici" sanal sinema ortamında izlenebileceği ifade edildi. Apple ayrıca kendi yayın platformu TV+'ta yayınlanacak bilim kurgu dizisi Monarch: Legacy of Monsters gibi yeni 3D içerikler de geliştiriyor.

Bu hamle, Apple'ın Vision Pro ile film izleme deneyimini artırmak istediğini de gösteriyor. Haziran ayında düzenlenen WWDC etkinliği sırasında Avatar The Way of Water'ın 3D versiyonu lanse edilmişti. Bu yüzden Apple TV'ye 3D film desteğinin eklenmesi şaşırtıcı değil.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Apple Vr Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title