Haberler

Tefecilikten alınan şüpheliler "Allah'ın dediği olur" diyerek adliyeye girdiler

Güncelleme:

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından suç örgütü kurdukları ve tefecilik yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan şahıslar, gazetecilerin sorusuna "Allah'ın dediği olur" diyerek cevap verdiler.

Bursa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından suç örgütü kurdukları ve tefecilik yaptıkları gerekçesiyle düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 13 kişi adli makamlara sevk edildi. Şahıslar gazetecilerin "Neden yaptınız?" sorusuna ise "Allah'ın dediği olur" diyerek cevap verdi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, suç örgütü kurarak tefecilik yaptıkları tespit edilen şahıslara yönelik operasyon düzenledi.

20 AYRI ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON

20 ayrı adrese eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda hakkında arama kararı bulunan 14 şahıstan 13'ü gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda 12 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet ruhsatsız av tüfeği, tabanca ve tüfeklere ait çok sayıda fişek ile başkaları adına düzenlenmiş çek ve senet ele geçirildi.

"ALLAH'IN DEDİĞİ OLUR"

Gözaltına alınan 13 şüpheli emniyette işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyede kendilerini görüntülemek isteyen gazeteciler şüphelilere söz konusu suçu neden işlediklerini sordu. Şüpheliler gazetecilerin sorusuna "Allah'ın dediği olur" diyerek cevap verdi.

Şüphelilerin savcılık sorgusu devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (18)

Okan:

Şerefsiz Allah mi sana tefecilik yap diyor sen faizli para veriyorsun Allaha savaş açıyorsun sonrada Allahın dediği olur Allah senin belani versin

23
1
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

TİPİK DİNCİLER İŞTE BAŞKA NE DEMESİNİ BEKLİYORDUNUZ Kİ .

6
7
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

DİNCİ DERKEN İSLAM DİNİNİ KAST EDİYORSAN Kİ ÖYLE ANLAŞILIYOR ALLAH HER TÜRLÜ FAİZİ HARAM KILDIĞINI . BAKARA 275-280 , RUM SURE 39 . AYET, NİSA 161 . AYET . ALLAH RESULU İLK OLARAK DA AMCAM ABBAS B. ABDULMUTTALİP İN FAİZİ (MÜSLİM TS , EBU DAVUD)TS 5 ;ONLARDA SENİN GİBİ BOŞ BELEŞLER

yanıt10
yanıt1
hayati canıtez:

YÜCE ALLAH DİYORKİ HER GÜNAHI AFFEDERİM AMA TEK KUL HAKKIYLA GELENLERİ AFFETMEM DİYOR . BOYNUNDA EN ÇOK KUL HAKKI OLANLARDA BU TEFECİLER. ATEŞLERİ BU DÜNYADADA ÖBÜR DÜNYADADA BOL OLSUN.

12
1
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

HAYATİCİGİM İNANDIĞINI DINDE YOK ÖYLE BİR ŞEY YOK KENDİNİZİ KANDİRMAKTAN VAZ GEÇİN ARTIK ARAŞTIRIN AÇIN OKUYUN. AMA SİZ OKUSANİZDA BİR ŞEY DEĞİŞMİYOR O ZAMANDA GERÇEK. İSLAM BU DEİL DİYE BAGIRIYORSUNUZ.

yanıt0
yanıt0
m.b:

sizin yazanezde seccade kuran dini tablolar doludur ama içinizde birazcık ALLAH korkusu yoktur cehenneminiz bol olsun adiler.

8
1
yanıtYanıtla
CISSSS:

TABİKİ ALLAHIN DEDİĞİ OLUR ALLAH HARAMDAN UZAK DURUN BİLİRSENİZ HARAM SİZİN İÇİN ATEŞTİR DEMİŞ İŞTE BU MİLLETİN CANINI YAKIP HAKKINI GASP EDEN PİŞKİN ŞEREFSİZLERİ MÜEBBETLE CEZALANDIRCAKSIN

8
0
yanıtYanıtla
metin tekin:

yobazlık budur işte.

5
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bu şerefsizler o kadar çok insanın hayatını karartıyorlarki. Allaha şükür, bir tefeci çetesi yakalanmış ama dışarıda binlercesi var.

5
1
yanıtYanıtla
kader kad:

Allahı biliyorlarda diğer dinler gibi biliyorlar yoksa islama gore bılseler azaptan korkarlar

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title