Haberler

Tatvan Belediyesi'nin Araçlarına Saldırı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde Tatvan Belediyesi'ne ait 3 resmi araca bir vatandaş tarafından demir çubukla saldırı düzenlendi.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde Tatvan Belediyesi'ne ait 3 resmi araca bir vatandaş tarafından demir çubukla saldırı düzenlendi.

Edinilen bilgilere göre, Ç.N adlı şahıs Tatvan Belediyesi önünde bulunan 2 resmi ve bir sivil otomobile bilinmeyen bir nedenden dolayı demir çubukla saldırdı.

Yapılan saldırı sonucunda araçlarda maddi hasar meydana gelirken saldırıyı gerçekleştiren Ç.N çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirildi.

Saldırı sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Necati Çinik, saldırının Tatvan Belediyesi'ne, belediye başkanına, başkan yardımcılarına ve halka yapılan bir saldırı olduğuna dikkat çekerek, "Belediye bir resmi kurum. Tabi ki bu çok üzücü bir olay ve keşke yaşanmasaydı. Bunu doğru bulmuyoruz. Yapılan saldırıyı kınıyoruz. Saldırıda 2'si resmi 1'i sivil araç olmak üzere toplam 3 araçta maddi hasar meydana geldi. Emniyet konuyla ilgili çalışma yürütüyor. Savcılığa da suç duyurusunda bulunduk" dedi.

Öte yandan belediye binası önünde bulunan araçlara saldıran N.Ç'nin olaydan sonra Tatvan Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polisler tarafından gözaltına alındığı öğrenildi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bitlis Tatvan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title