Haberler

Tatillerini Ayakkabı Boyacılığı Yaparak Geçiriyorlar

Van'ın Gevaş İlçesinde Maddi Durumu İyi Olmayan Ailelerin Çocukları, Okulların Yaz Tatiline Girmesi ile Birlikte Ayakkabı Boyacılığı Yaparak Aile Bütçelerine Katkıda Bulunuyorlar.

Van'ın Gevaş ilçesinde maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocukları, okulların yaz tatiline girmesi ile birlikte ayakkabı boyacılığı yaparak aile bütçelerine katkıda bulunuyorlar.

Okulların yaz tatiline girmesi ile birlikte çarşı merkezinde boyacılığa başlayan çocuklar, hem aile bütçelerine katkı sağlıyorlar, hem de gelecek eğitim öğretim yılında daha rahat okuyabilmek için şimdiden para kazanıyorlar. Her yıl okulların yaz tatiline girmesi ile birlikte boyacılık yaparak para kazandıklarını belirten çocuklar " Kazandığımız parayı ailemize veriyoruz. Yaz tatili boyunca kazandığımız ile ailemiz okulların açılışında masraflarımızı karşılıyorlar. Yaşıtlarımız tatil yaparken biz çalışıyoruz" şeklinde konuştular.

(Eİ-ŞA-Y)

01.07.2007 11:53 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title