Haberler

Tarsus'ta Genç Çiftçi Proje Destekleri Anlatıldı

Tarsus Kaymakamlığı ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından "Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Hibe Programı" üreticilere anlatıldı.

Tarsus Kaymakamlığı ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından "Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Hibe Programı" üreticilere anlatıldı.

Kaymakam Yüksel Ünal, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, Tarsus'un bir tarım kenti olduğunu, tarımda günün koşullarına uygun olarak her türlü teknoloji kullanılarak verimi ve kalitesi yüksek ürün yetiştirilmesi gerektiğini söyledi.

Üretici birliklerinin güçlü olmasını istediklerini, aktaran Ünal, "Tarsus'ta kırsal kalkınma destekleri kapsamında genç çiftçi projelerine ciddi anlamda genç girişimcinin katılmasından büyük memnuniyet duyuyoruz." dedi.

Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın da bin 327 çiftçinin projesinin kabul edilmesinin oldukça sevindirici olduğunu belirtti.

"Tarsus büyüdükçe Mersin büyüyecek, Mersin büyüdükçe bölgemiz ve ülkemiz büyüyecek." diyen Taşkın, "AK Parti hükumetleri döneminde yapılan hizmetlerin ne kadar büyük olduğunu bir kere daha tekrarlamak istemiyorum. Özellikle tarım ve hayvancılıkta büyük çığır açtık. Şimdi önümüzde 16 Nisan'da yapılacak referandum var. Bu referandum ülkemizin, demokrasimizin, ülkemizin güçlenmesi ve önündeki engellerin kaldırılması kaldırılmasını sağlayacak. Sandıktan evet çıkmasıyla birlikte istikrarsızlığa yol açan koalisyon dönemleri ortadan kalkacak." ifadelerini kullandı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İlçe Müdürü Hayri Erdoğan ise proje hakkında bilgiler verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Yüksel Ünal AK Parti Mersin Tarsus Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title