Haberler

Taraftar Orduspor'dan Umutlu

Orduspor Amigosu ve 52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın, "Orduspor, geçmişte 4 büyük takımlara nasıl kök söktürmüş ise şimdi de iddiasını gösterecektir" dedi.

Orduspor Amigosu ve 52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın, "Orduspor, geçmişte 4 büyük takımlara nasıl kök söktürmüş ise şimdi de iddiasını gösterecektir" dedi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor'un güçlü bir kadro oluşturduğunu söyledi.

Forvetteki sıkıntının giderilmesi gerektiğini ve sonrasında mor-beyazlı ekibin Süper Lig'in en iddialı takımlarından biri olacağını savunan Aydın, şunları konuştu:

"Orduspor'un yapmış olduğu hazırlık maçından sonra taraftarlarımız yapılan transferlerden memnun olduğunu söylüyor. Ama 'gol yollarında da sıkıntı olduğu' görüşü de hakim. Ayrıca, 'Orduspor küme düşme potasına girer' yorumlarına katılmıyorum. Orduspor, çoğu takımın canını yakacaktır. Hazırlık maçlarında görülen eksikliklerin de giderileceğine inanıyoruz. Yönetimin de forvet hattına bir oyuncu alacağını duyduk. Bu da bizleri mutlu etti. Gol yolundaki sıkıntı da giderildiğinde Orduspor, geçmişte 4 büyük takımlara nasıl kök söktürmüş ise şimdi de iddiasını gösterecektir. Tabi ki yapılan hazırlık maçları lig maçına benzemez. Çünkü hazırlık maçlarında taraftar yok. 10'15 bin taraftarın önünde daha farklı oynayacaktır. "

Orduspor'un Süper Lig'de top koşturacak olmasının Ordu'nun gelişiminde büyük ivme kazandıracağını vurgulayan Aydın, şöyle devam etti:

"Orduspor'un, valisi, milletvekili, belediyesi ve taraftarıyla güzel işler yapacağına inanıyoruz. Bunun yanında şehrin ekonomisi bir kat daha artacaktır. Orduspor'a verilen emek ve katkılar geri dönecektir. Mesela bugün Ordu'da 50 basın mensubu varsa bunun sayısı 100 olmuştur. Bu da Orduspor'un şehre olan katkısını gösteriyor. Valimiz ve Gençlik Spor İl Müdürümüz başta olmak üzere stat yapımında emeği geçen herkese Orduspor taraftarı adına teşekkür ediyorum. "

Aydın, taraftarın coşkusunun bir kat daha arttırılması için stat ses sisteminin yenilenmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

- ORDU

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title