Haberler

Tanju İfade Verdi

Şike Soruşturması Kapsamında Eski Futbolcu Tanju Çolak'ın İfadesine Başvuruldu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen şike soruşturması kapsamında eski futbolcu Tanju çolak'ın ifadesine başvuruldu. çolak saat 13.00 sıralarında İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde bulunan Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne geldi. çolak yaklaşık 5 saat emniyette kaldı. çolak, ifadesinin ardından saat 18.00 sıralarında emniyetten ayrıldı.

Şike soruşturması kapsamında 24 Mart'ta düzenlenen operasyonlarda aralarında Fatih Akyel, futbolcu Recep Öztürk'ün de bulunduğu 46 kişi gözaltına alınmıştı. 27 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. 8 Nisan'da düzenlenen ikinci operasyonda ise 10 kişi gözaltına alınmıştı. Celil Sağır'ın da aralarında bulunduğu 5 kişi tutuklanmıştı.

Tanju Çolak: 5 Saat İfade Vermedim

Şike soruşturması kapsamında ifade veren eski futbolcu Tanju Çolak, ''5 saat ifade verdiğime ilişkin haberler doğru değil. İfade işlemim 15 dakika sürdü'' dedi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünce yürütülen şike soruşturma kapsamında bugün ifadesine başvurulan Tanju Çolak, akşam geldiği Diyarbakır'da, gazetecilere, bugün İstanbul'da Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne verdiği ifadesi ile ilgili açıklamada bulundu.

Emniyette kendisine mal varlığına ilişkin sorular sorulduğunu bildiren Çolak, şunları söyledi:

''Mal varlığımın miktarı, kaç şirketimin olduğu ve Metin Korkmaz'ı tanıyıp tanımadığım soruları yöneltildi. Ben de yanıtladım. 5 saat ifade verdiğime ilişkin haberler doğru değil. İfade işlemim 15 dakika sürdü. Bununla ilgili yayınlanan haberler gerçeği yansıtmıyor. Haberi yazanlar, bana ulaşıp gerçeği öğrenebilirdi. Çamur at izi kalsın mantığıyla beni yıpratmak istiyorlar.

İfadenin ardından akşam eski Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Abdurrahman Yakut'un davetlisi olarak Diyarbakır'a geldim. Gece burada kalacağım. Yarın Fatih Bucak'ın davetlisi olarak Siverek'e gideceğim ve ertesi günü Şanlıurfa'da Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak Ziraat Kupası maçı finalini izleyeceğim. 5 saat ifade vermiş olsam, bu saatte Diyarbakır'da olamazdım.''

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title