Haberler

Taksici, Elmas Yüzük Dolu Çantayı İade Etti

ABD'nin New York Kentinde Bir Taksici, Otomobilinde Unutulan ve İçinde 31 Adet Elmas Yüzük Bulunan Çantayı Sahibine İade Etti.

ABD'nin New York kentinde bir taksici, otomobilinde unutulan ve içinde 31 adet elmas yüzük bulunan çantayı sahibine iade etti.

Yolcunun, 11 dolar tutan yol masrafının dışında taksiciye 30 cent bahşiş bıraktığı belirtildi.

Yolcusu indikten sonra taksinin bagajında kalan siyah çantayı fark eden Chowdhury Osman adlı Bangladeşli taksi şoförü, pek çok telefon denemesinden sonra yolcuyu bularak çantasını iade etti.

Kimliği açıklanmayan ve kuyumcu olduğu belirtilen kadının, şoföre 100 dolar bahşiş verdiği, Bangladeşli Osman'ın bu parayı, yolcuyu bulmak için yaptığı telefon görüşmeleri ve harcadığı benzin ücretinin karşılığı olarak kabul ettiği belirtildi.

Osman, yüzükleri iade etmemeyi aklından bile geçirmediğini söyleyerek, ''Ben çalışkan, hayattan zevk alan ve tatminkar biriyim. Zengin olmak için başkasının parasını ya da malını almam. Taksimde unutulan bir şeyi iade ettiğimde çok mutlu oluyorum ve bundan gurur duyuyorum'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title