Haberler

İki Çocuğa Tacizde Bulunan Bakkal İçin 22 Yıl İstendi

Güncelleme:

İstanbul Avcılar'daki bir bakkal, dükkanında kek ve çikolata verme bahanesiyle 11 ve 7 yaşlarındaki iki kız kardeşe cinsel istismarda bulundu. Bakkal, 22 yıl hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

İstanbul Avcılar'daki bakkal dükkanında kek ve çikolata verme bahanesiyle 11 ve 7 yaşlarındaki iki kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan bakkal Dinçer Ç. hakkında karar verildi. Mahkeme; "Suçlamaları kabul etmiyorum, böyle bir olay yaşanmamıştır." diye savunma yapan Dinçer Ç.'yi 'zincirleme cinsel istismar' suçundan 22 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.Mahkeme, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı temsilcisinin de talep ettiği "Sanık hakkında takdiri indirim uygulanmasın"a uyarak sanık hakkında iyi hal indirimine de gitmedi.

TACİZDEN DOLAYI 24 YILDAN 52 YILA

Avcılar'da geçtiğimiz yıl yaşanan ve davaya konu olan olayda; 44 yaşındaki mahalle bakkalı Dinçer Ç.'nin, 11 ve 7 yaşındaki iki küçük kız kardeşi, kek ve çikolata vererek dükkanında taciz ettiği, tacizi kimseye anlatmamaları için de onları tembihlediği iddia edilmişti. Çocukların durumu ailelerine bildirmeleri üzerine de bakkal Dinçer Ç. hakkında iki kez 'zincirleme olarak çocuğun cinsel istismarı' suçundan 24 yıldan 52 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

SANIK AVUKATI: SARKINTILIK OLARAK KABUL EDİLEBİLİR

Bakırköy 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen taciz davasının karar duruşması görüldü. Tutuklu sanık Dinçer Ç. ve taraf avukatlarının hazır bulunduğu duruşmada savcı, bir önceki celsede verdiği mütalaasını tekrarladı.

Sanık esas hakkındaki savunmasını yapan sanık avukatı "Mağdur çocuğun beyanları ve mahkeme huzurunda alınan beyanları dikkate alındığında bu mağduriye yönelik herhangi bir cinsel istismar olayı bulunmamaktadır. Mütalaada mağdurenin belirtmediği iddialara dayanılmıştır. Başka şahıs ile ilgili iddiaları adli görüşmeci tarafından ciddiye alınmamıştır. Dolayısıyla bu konuda yalan söylediği kabulüne gidilmiştir. Diğer mağdurenin beyanları doğru kabul edilse dahi eylem ancak sarkıntılık olarak kabul edilebilir. Bu nedenlerden dolayı Dinçer Ç.'nin beraatine karar verilmesini talep ediyorum" dedi.

BERAATİNİ İSTEDİ

Sanık Dinçer Ç. de esas hakkındaki savunmasında avukatının dediklerine ek olarak "Mağdur olan 7 yaşındaki çocuk başkaları tarafından taciz edilmiş ancak 'evimize en yakın bakkal' sözünden yola çıkarak suç bana atılmıştır. Hakkımda tutarsız beyanlar dışında hiçbir delil yoktur. Ailem ve ben mağdur olduk." savunmasında bulundu ve beraatini istedi.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Dinçer Ç. hakimin 'Son sözün nedir?' sorusuna ise "Suçlamaları kabul etmiyorum. Böyle bir olay yaşanmamıştır." diye yanıt verdi.

AİLE BAKANLIĞI: 'İYİ HAL İNDİRİMİ YAPILMASIN' DEMİŞTİ

Mahkeme heyeti 'zincirleme cinsel istismar suçunun işlendiğinin sabit olduğuna' karar vererek sanığı 22 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı. Sanık hakkında iyi hal indirimine gidilmedi.

Davaya; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nı temsilen katılan avukat bir önceki celsede "Mahkemeye yardımcı olmaya çalışmayan sanık hakkında takdiri indirimin uygulanmamasını talep ediyoruz" demişti. (Kaynak: Sözcü)

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

İstanbul Avcılar 3. Sayfa Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Bakmadan Geçme

Şaban Ataş'ın cesedi bulundu mu? Müge Anlı Şaban Ataş'a ne oldu, ne zaman kayboldu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 14 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Sözleşmeli öğretmen ataması Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (14 Mayıs) kararları neler? Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

500

Yorumlar (12)

Ey Akapeli Kardeşlerim:

Toplumda yozlaşma had safhaya ulaştı,akape ülkeye çare olamadı,sizleri erbakan hocanızın partisine en dogru yere girmeye davet ediyorum.

3
3
yanıtYanıtla
NURETTİN:

PARTİ DOĞRU BAŞINDAKİ YANLIŞ

yanıt1
yanıt0
Bekir:

Yeni türkiye

1
3
yanıtYanıtla
X5:

TAMAM yeter, böyle haberlerden SIKILDIK . . . .

3
1
yanıtYanıtla
deniz:

KEŞKE idamı getirseler su ülkeye de temizlesek su adileri şucu kesinleşenleri gerçekten suçluları tespit edip öldürsek artık

4
0
yanıtYanıtla
S aycan:

Bu pisliklerin fotoğraf ve soyadı görünsün herkes bilip görsün

2
1
yanıtYanıtla
Anne:

Allah senin gibi pisliklerin bin belasını versin rezil yaratık

2
1
yanıtYanıtla
KAAN:

EDEP BİR GEMİ RABBİN İSE SIĞINILACAK BİR LİMAN İDİ

3
0
yanıtYanıtla
SAVCI:

Sanık avukatı sarkıntılık olarak kabul edilebilir demiş. Aynısı kendi başına gelseydi bir avukat olarak aynı cümleleri kurar mıydı acaba? Yazıklar olsun sizin adaletinize.

1
0
yanıtYanıtla
asılmalı:

sallandılmalı yada vatandaşa teslim edilmeli

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title