Haberler

Suşehri'nde Sydv Yardımları

Sivas'ın Suşehri Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (Sydv) Tarafından, 900 Ton Kömür Yardımı Yapıldığı Bildirildi.

Sivas'ın Suşehri Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından, 900 ton kömür yardımı yapıldığı bildirildi.

2007 Sonbahar mevsiminde başlayan kömür yardımlarının halen devam ettiği ğini söyleyen Vakıf Müdürü Tevfik Coşkun, 2007 yılı Sonbahar mevsiminde gönderilen toplam bin ton kömürün, 900 Tonunun ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımının yapıldığını ifade etti.

Kömür yardımların halen devam ettiğini belirten Coşkun, dağıtılan 900 ton kömürün 600 fakir ve muhtaç aileye verildiğini söyleyerek, Kış ayının şiddetli geçmesi sebebiyle kömür yardımlarının halen sürdüğünü dile getirdi.

Vakıf Olarak gıda yardımlarının da devam ettiğini kaydeden Coşkun, "Vakfımız tarafından her ay 125 ailemize Bölge müdürlüğü tarafından gönderilen gıda yardımlarımız rutin olarak verilmektedir. Bu kişiler, Vakfımız tarafından tespit edilen birinci derece fakir ailelerdir. Ayrıca, İşadamlarımız tarafından gönderilen yaklaşık 400 adet gıda paketi ise, yine vakfımız tarafından muhtaç ailelere dağıtımı yapılmıştır" dedi.

(SY-İG-SE-Y) 07.03.2008 18:05 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title