Haberler

Süper Kupa Galatasaray'ın Oldu

Güncelleme:

Erzurum'da oynanan karşılaşmada, Galatasaray, Fenerbahçeyi 3-2 yenerek TFF Süper Kupa'nın sahibi oldu.

Geçen sezonun Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe, TFF Süper Kupa için Yeni Erzurum Stadı'nda karşı karşıya geldi.

TFF Süper Kupa karşılaşmasında Galatasaray ile Fenerbahçe ilk yarıyı 1-1'lik eşitlikle tamamladı.

Maça etkili başlayan taraf Galatasaray olurken, sarı-kırmızılı takımın oyunun genelinde topa hakim olması, Fenerbahçe yarı sahasından itibaren pres uygulaması dikkati çekti.

Sarı-lacivertli kaleci Mert Gürok'un hatasını değerlendiren Umut Bulut'un golüyle 19. dakikada öne geçen ''Cim-bom'', ardından Elmander'le net pozisyonlar yakalamasına karşın, bu fırsatları değerlendiremedi. Uzatma bölümünde Fenerbahçe'nin Alex'le eşitliği sağlamasını önleyemeyen Galatasaray, devreye girerken 1-1'lik skora razı oldu.

GALATASARAY 10 KİŞİ KALDI

İlk yarıya oranla daha dengeli bir oyun ortaya konan karşılaşmada Galatasaray, Fenerbahçe'yi daha fazla kendi kalesi önünde görürken, Umut Bulut'un golüyle 2-1 öne geçmeyi başardı. Ancak Kuyt'un Fenerbahçe adına skoru dengelemesini önleyemeyen ''Cim-bom'', bu dakikada Engin Baytar'ın da kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldı. Ancak mücadeleyi bırakmayan sarı-kırmızılılar, 90 dakikada bu kez Selçuk İnan'ın penaltıdan bulduğu golle maçın skorunu belirleyerek TFF Süper Kupa'nın sahibi oldu. Karşılaşmayı 3-2 kazanan Galatasaray, TFF Süper Kupa'nın sahibi oldu.

GALATASARAY'A KUPASINI TFF BAŞKANI DEMİRÖREN VERDİ

FF Süper Kupa'nın 6. şampiyonu Galatasaray, kupasını TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in elinden aldı.

Karşılaşmanın ardından saha içinde sevinç yumağı oluşturarak zaferini kutlayan sarı-kırmızılılara, daha sonra protokol tribününde gerçekleştirilen törende Süper Kupa'yı TFF Başkanı Yıldırım Demirören verdi. Kupayı Galatasaray'da Necati Ateş, Tomas Ujfalusi ve Sabri Sarıoğlu kaldırdılar.

Kupa töreni sırasında büyük sevinç yaşayan sarı-kırmızılılar, saha içine inerek kupa ile taraftarlarını selamladı. Galatasaraylı taraftarlar da kupa ile tribünleri dolaşan futbolculara tezahüratlarla destek vererek sevinçlerine ortak oldu.

Kaynak: Güncel

Galatasaray Umut Bulut Fenerbahçe Erzurum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title