Haberler

Sunucu Eser Yenenler Baba Oluyor

Güncelleme:

Haziran ayından nikah masasına oturacak olan Eser Yenenler- Berfu Yıldız çiftinden bebek müjdesi geldi. Yıldız'ın 3 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı.

Sunucu Eser Yenenler, 2 yıllık sevgilisi Berfu Yıldız'la Haziran ayında dünyaevine girmeyi planlıyor. Geçtiğimiz günlerde nikah tarihi belli olan ünlü çift bebek heyecanı yaşıyor.

3 HAFTALIK HAMİLE

2 yılı aşkın süredir aşk yaşayan ve 9 Haziran tarihinde gerçekleşecek düğün ile hayatını birleştirecek olan Eser Yenenler-Berfu Yıldız çiftinden sevindiren haber geldi. Maslak'ta bulunan bir hastaneye check-up yaptırmak için giden ve 3 haftalık hamile olduğu ortaya çıkan Berfu Yıldız'ın bu haberle duygulandığı ve bir hayli mutlu olduğu öğrenildi.

Sunucu Eser Yenenler Baba Oluyor

AİLE ARASINDA KIYILAN NİKAHLA EVLENDİKLERİ ORTAYA ÇIKTI

Hayattaki en büyük arzusunun baba olmak olduğunu verdiği bir röportajda ifade eden Eser Yenenler'in Berfu Yıldız'dan aldığı bu mutlu haber sonrası mutluluktan havalara uçtuğu da öğrenildi. 9 Haziran tarihinde gerçekleşecek kır düğünü ile de mutluluklarını sevenleriyle paylaşacak olan çiftin geçtiğimiz günlerde de aile arasında kıyılan bir nikah ile evlendikleri ortaya çıktı.

Sunucu Eser Yenenler Baba Oluyor

"HAYATIMIN EN GÜZEL SÜRECİNDEN GEÇİYORUM"

Eser Yenenler, baba olacağıyla ilgili olarak ise, "Hayatımın en güzel sürecinden geçiyorum. Bu mutluluk tarif edilemez. Nazardan korkuyoruz doğrusu o yüzden daha fazla da konuşmak istemiyorum. Düğün tarihimizde de bir değişiklik yok. İkimizinde hayalinde kır düğünü var. O yüzden Haziran ayında, güzel bir hava da gerçekleşmesini istiyoruz" dedi.

Sunucu Eser Yenenler Baba Oluyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Eser Yenenler Berfu Yıldız Haberler

500

Yorumlar (55)

FIRTINA 61:

Memlekete bak! Nereden nereye geldik?Ahlaki değerlerimiz çok değişmiş. Göz önünde yaşanan gayr-i meşru ilişkiler, normal karşılanır olmuş. Allah sonumuzu hayır eylesin. . .

54
5
yanıtYanıtla
Meltem:

Sizene ! illa, evlenmeleri mi gerekiyor. İnsanların hayatlarına karışmaktan vazgeçin.

yanıt3
yanıt17
GÜLTEPELİ:

MELTEM Kesin anne babasının evlilik tarihi ile kendi doğum tarihi kontrol ettikten sonra böyle yorum paylaşmış.

yanıt1
yanıt2
KARISIK:

MELTEM SEN HANGİ EVDE ÇALIŞIYORSUN PEKİ HAYATINA KARIŞMAK GİBİ OLMASIN :D

yanıt0
yanıt2
Meltem:

Kusura bakmayın ama çok çirkince konuşuyorsunuz, insanlara laf ediyorsunuz ama burada bana hangi evde çalışıyorsunuz diye iğrenç bir kelime söylüyorsunuz. Geniş açıdan bakmayı deneseniz azcık insan olsanız. Ama siz hayvan gibi davranmaya, konuşmaya devam edeceksiniz biliyorum hepinizden tiksiniyorum allahın belaları !

yanıt0
yanıt3
Menfaatsiz:

Laikliğin sonuçları

22
17
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Siz olsanız 10-11 yaşındaki küçük çocuklar ile imam nikahı kıyar oturursunuz. Buna da dinimize uygun dersiniz.

yanıt4
yanıt4
BİR İZLEYİCİ:

ALLAHIM SEN BUNLARA AKIL FİKİR VER. EVLATLARIMIZA KÖTÜ ÖRNEK OLUYORLAR. KIZIM İÇİN GELECEK İÇİN ÇOK ENDİŞELENİYORUM. BİZ BÖYLE DEĞİLDİK. NİŞANLIYKEN BİLE EL ELE TUTUŞMAKTAN ÖTE GECMİYORDUK. ŞİMDİ HAMİLE KALMADAN EVLENMİYORLAR Kİ HAMİLE KALSALAR BİLE EVLENMEYEN ÇOK VAR. RABBİM SEN KORU YENİ NESİL EVLATLARIMIZI.

35
1
yanıtYanıtla
...:

öncelik artık baba yada anne olmak sonra evlilik gelir olmus normal mıs gıbı ınsanlara mujdelı habermıs gıbı yansıtmanız cok yanlıs bu ülkemız örf ve adetleri var bu tur ınsanlara alkıs tutulması lazm ! utanmaları yok rezıller.

32
2
yanıtYanıtla
okuyun bi:

okumadınız mı yaa evlenmşiler zaten. . . . düğün sonradan olacak

yanıt0
yanıt1
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title