Haberler

Süleymanpaşa'da yaza hazırlık

Güncelleme:

Süleymanpaşa Belediyesi, bir yandan Korona virüs salgını ile amansız mücadelesini sürdürürken, diğer yandan bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte rutin belediyecilik uygulamalarına da devam ediyor.

Süleymanpaşa Belediyesi, bir yandan Korona virüs salgını ile amansız mücadelesini sürdürürken, diğer yandan bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte rutin belediyecilik uygulamalarına da devam ediyor.

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçeler Birimi ekipleri tarafından merkez mahallelerde ot biçme, ilaçlama ve budama çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Sivrisinekle mücadele kapsamında derelerde ve üremeye uygun alanlarda larva ve kışlak ilaçlamaları ile çam kese böceği gibi alerjik reaksiyonlara sebep olan zararlılara karşı mücadele dört koldan yürütülürken, kene gibi bahar aylarında üremesi hızlanan zararlılarla ilgili de ağaçlık bölgelerde, cadde kenarlarında ve sokak aralarındaki otluk alanlarda ot biçme ve ilaçlama faaliyetleri titizlikle yerine getiriliyor.

Ayrıca cadde ve sokak kenarlarında bulunan ve kontrolsüz uzayan dalları trafiği olumsuz etkileyen ağaçlar da uzman ekipler tarafından budanarak hem ağaçların daha sağlıklı büyümeleri sağlanıyor hem de dalların verdiği rahatsızlıklar ortadan kaldırılıyor.

" Süleymanpaşa'mız yaza hazır"

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, yaklaşan yaz mevsimi öncesi her türlü haşereye karşı mücadeleye devam ettiklerini ifade ederek, "Bahar mevsimi, tüm tabiatın olduğu gibi, sivrisinek, kene gibi zararlılar için de çoğalma dönemi. Şehrimizde özellikle yaz aylarında artan nüfusumuzun haşerelerden olumsuz etkilenmemeleri için tüm ekiplerimizle ciddi bir çalışma yürütüyoruz. Yaklaşık bir buçuk ay önce bu zararlılara karşı başlattığımız mücadelemiz hız kesmeden sürüyor. Vatandaşlarımız bu yaz haşereler anlamında rahat bir yaz geçirebilsinler diye tüm imkanlarımızla ilaçlama, ot biçme ve ağaç budama işlemlerimizi özenle sürdürüyoruz. Süleymanpaşa'mız yaza hazır. Tüm vatandaşlarımız bu konuda rahat olsun, çalışmalarımız çapı her geçen gün genişleyerek devam edecek" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleymanpaşa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title