Haberler

Süleyman Soylu; "Bu Eşiği Sadece Recep Tayyip Erdoğan ile Aşabiliriz"

Süleyman Soylu; "Bu eşiği sadece Recep Tayyip Erdoğan ile aşabiliriz"İSTANBUL - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Sultangazi'de katıldığı mitingde 16 Nisan referandumu ile ilgili, "Bu eşiği sadece Recep Tayyip Erdoğan ile aşabiliriz" dedi.

Süleyman Soylu ; "Bu eşiği sadece Recep Tayyip Erdoğan ile aşabiliriz"

İSTANBUL - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Sultangazi'de katıldığı mitingde 16 Nisan referandumu ile ilgili, "Bu eşiği sadece Recep Tayyip Erdoğan ile aşabiliriz" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Sultangazi 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanında düzenlenen mitinge katıldı. Kendisini bekleyen coşkulu kalabalığa seslenen Bakan Soylu terörle mücadele ve 16 Nisan referandumu hakkında açıklamalarda bulundu.

16 Nisan tarihinin önemine değinen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin büyüyen bir ülke olduğunu belirterek, "Tam 300 yıldır biz bugünü bekliyoruz. Biz 300 yıldır gerileme döneminin içerisindeydik. Dönem dönem çıkmaya çalıştık. Hep tepemize bastırdılar, çıkamazsınız dediler. Şimdi 21. asrın başından itibaren Recep Tayyip Erdoğan ile beraber bu millet büyük bir yürüyüşe başladı, bu ülke yükselişe başladı, bu ülke kalkınmaya başladı. Şimdi bizimle dost ve müttefik olmadıklarını söylüyorlar. Türkiye eski Türkiye değil. Türkiye'yi şimdi onlar dost ve müttefik görmüyorlar. Niye? Yükselen bir Türkiye var, büyüyen bir Türkiye var, kendi Altay Tankı'nı üreten bir Türkiye var, kendi Atak Helikopteri'ni üreten bir Türkiye var. Şimdi hep beraber top yekun geliyorlar" dedi.

Türkiye'nin geleceği hakkındaki görüşlerini de dile getirdi. Türkiye'nin eskisi gibi olamayacağını ifade eden Soylu, "Şu çok açık ve nettir. Bu ülke eğer bu eşiği aşabilirse bir tek kişi ile aşabilir. O da Recep Tayyip Erdoğan'dır başka kimse değildir. Bunu bilmenizi istiyorum. Biz bunu ancak Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte aşabiliriz. Bugün tam zamanıdır, güçlü Türkiye'ye adım atmanın tam zamanıdır. Artık biz korkak adım atmak istemiyoruz, iri ve büyük adım atmak istiyoruz." dedi.

Mitinge ev sahipliği yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay da bir konuşma yaptı. Her zaman milletin desteği ile başarıya ulaştıklarını belirten Altunay, "Bu millet bugüne kadar bize sadece sandıkta destek vermedi. Aynı zamanda bize dua ettiniz. Yol aldık, yol almaya devam ediyoruz. Bundan sonra da sizlerle daha hızlı koşacağız." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Recep Tayyip Erdoğan Süleyman Soylu Sultangazi Türkiye Politika Haberler

title