Haberler

Steaua Bükreş'in Başına Gheorghe Hagı Getirildi

Teknik Direktör Gheorghe Hagi, Yıllarca Futbol Oynadığı Steaua Bükreş'in Başına Teknik Direktör Olarak Getirildi. Hagi'nin Yardımcılığını İse Eski Futbol Arkadaşları Gheorghe Popescu ve Adrian İlie'nin Yapacağı Açıklandı.

Teknik Direktör Gheorghe Hagi, yıllarca futbol oynadığı Steaua Bükreş'in başına teknik direktör olarak getirildi. Hagi'nin yardımcılığını ise eski futbol arkadaşları Gheorghe Popescu ve Adrian İlie'nin yapacağı açıklandı.

Galatasaray'da futbolculuk hayatını tamamlayarak genç yaşta teknik direktörlüğe başlayan Hagi, sırasıyla ülkesinin milli takımını, Bursaspor'u, Galatasaray'ı ve Poli Timişoara'nın teknik direktörlüğünü yaptıktan sonra şimdi de yıllarca forma giydiği Steaua Bükreş'in başına geçti. Bugün Steaua Bükreş'in patronu Gigi Becali ile masaya oturan Hagi, yıllık 400 bin euro karşılığında Steaua Bükreş'te görev yapacak. Hagi, 25 Haziran'dan itibaren Avusturya'nın Kaprun kentinde yapılacak 15 günlük kampta

oyuncularını gelecek sezona hazırlamak için çalışmalara başlayacak.

Teknik direktör olarak 4 yılda 4 takım değiştiren Hagi, bu takımların hiç birisinde istediği başarıyı elde edemedi. Bazılarını başladıktan bir kaç ay sonra bırakan Romen teknik adam, bazılarıyla ise sezon sonunda yollarını ayırdı. Son olarak Steaua Bükreş'te göreve başlayacak olan Hagi için Romen basını 'Hagi bu defa başarılı olabilecek mi? Burda da başarılı olamazsa futbolcu olarak doğduğu takım onun sonu mu olacak?' yorumlarını yapmaya başladı.

(İK-OK-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title