Haberler

Yeni Malatyaspor'da Hedef Galibiyet

Kulübün idari menajeri Günaydın: "İnegölspor maçına 3 puan parolasıyla çıkacağız. Tek hedefimiz galibiyet"

Yeni Malatyaspor Kulübü İdari Menajeri Selçuk Günaydın, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta İnegölspor ile hafta sonu yapacakları maçtan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Günaydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmandaki oynadıkları Gaziosmanpaşa maçını kayıpsız geçtiklerini hatırlatarak, 4 gollü bir galibiyetin camiada sevinçle karşılandığını belirtti.

Ligde hafta sonu konuk edecekleri İnegölspor'un güçlü bir ekip olduğunu vurgulayan Günaydın, " İnegölspor, bu ligin önemli ve hedefe oynayan takımlarından biri. Bu, onlar için de bizim için de çok önemli bir maç. Bizim için Gaziosmanpaşa maçı, Göztepe karşılaşması ne kadar önemliyse İnegöl maçı da o derece önemli. İnegölspor maçına 3 puan parolasıyla çıkacağız. Tek hedefimiz galibiyet. İnegölspor dostane ilişkilerimizin olduğu bir kulüp" diye konuştu.

Ligin uzun bir maraton olduğunu belirten Günaydın, "Kaybedenin kazananı tebrik ettiği ve hakem hatalarının olmadığı bir karşılaşma olmasını diliyoruz" dedi.

Malatyalı futbolseverleri maça beklediklerini dile getiren Günaydın, "Taraftarımız maç boyunca sabırlı olsun. Bıkmadan, usanmadan 90 dakika boyunca takımını desteklesin. Bu önemli maçı taraftarımızın desteğiyle kazanarak hanemize önemli bir 3 puanı yazdıracağız. Bilet fiyatlarımız açık tribün 3, maraton 5 ve kapalı tribün 10 lira. Herkesi maça davet ediyoruz. El ele vererek Yeni Malatyaspor'u hak ettiği yerlere götüreceğiz" ifadesini kullandı.

Günaydın, Gaziosmanpaşa maçında takıma destek veren taraftarlara teşekkür etti. - Malatya

Kaynak: AA / Spor

Yeni Malatyaspor Gaziosmanpaşa İnegölspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title