Haberler

Ünal: Anadolu Efsanesi Geri Geldi

Güncelleme:

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Takımının Galatasaray Karşısında Müthiş Bir Galibiyet Aldığını Belirterek, Eskişehirspor'un Birlik ve Beraberlik İçinde Çok Daha İyi Günler Göreceğini Kaydetti.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, takımının Galatasaray karşısında müthiş bir galibiyet aldığını belirterek, Eskişehirspor'un birlik ve beraberlik içinde çok daha iyi günler göreceğini kaydetti.

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Ünal, Eskişehirspor'un ligde destanlar yazmaya devam edeceğini ifade ederek, şöyle konuştu:

''Anadolu efsanesi geri geldi. Galatasaray maçına galibiyet için çıktık. Sırada Fenerbahçe maçı var. Eskişehirspor, ligin sürpriz takımı olduğunu gösterdi. Haftaya Fenerbahçe'ye de sürpriz yapmak istiyoruz. Futbolcularımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz. Hepsini alnından öpüyorum. Galatasaray maçı galibiyetini taraftarımıza hediye ediyorum.''

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat da Eskişehir'de hoşgörü ile karşılandıklarını belirterek, Eskişehirspor yönetimine ve taraftarlarına teşekkür etti.

Galatasaray'ın oynadığı oyunla galibiyeti hak etmediğini belirten Polat şunları söyledi:

''Galibiyeti hak etmesek de maçı yöneten hakem üçlüsünü eleştiriyorum. Hakem üçlüsü çok kötü bir maç yönetti. Benim bildiğim Merkez Hakem Kurulu (MHK), İstanbul takımlarının İstanbul dışında oynadığı maçlara İstanbul hakemi atamaz. Neden böyle bir uygulama yaptılar, arkasında ne var bilmiyorum. Kötü oynadık ve maçta sinirlerimizi kontrol edemedik. Ancak bu Eskişehirspor'un galibiyetine gölge düşürmemeli. Eskişehirspor galibiyeti hak etti.''

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title