Haberler

Turgut Doman, Kayserispor-MKE Ankaragücü maçında görevlendirildi

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Kayserispor-MKE Ankaragücü maçında Turgut Doman'ı orta hakem olarak görevlendirdi. Doman, bu sezon 11 Süper Lig maçında düdük çalmıştı.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez hakem Kurulu, ligin 27. haftasında oynanacak Kayserispor- Mke Ankaragücü maçında Turgut Doman'ı orta hakem olarak görevlendirdi.

Kayserispor ile Mke Ankaragücü arasında oynanacak Süper Lig 27. hafta maçında hakem Turgut Doman düdük çalacak. Merkez Hakem Kurulu, Cumartesi günü oynanacak müsabakada Eskişehir Bölgesi hakemini görevlendirdi. Bu maçta Doman'ın yardımcılıklarını Mehmet Salih Mazlum ve Abdullah Uğur Sarı yapacak, maçın 4. hakemi ise Erdem Mertoğlu. Turgut Doman, bu sezon 11 Süper Lig maçında düdük çalarken, Kayserispor'un sahasında 2-0 mağlup ettiği Pendikspor maçını yönetmişti.

Cumartesi günü oynanacak olan Kayserispor-MKE Ankaragücü maçı saat 13.30'da başlayacak. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu MKE Ankaragücü Kayserispor Ankaragücü Türkiye Futbol MKE Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title