Haberler

Trabzonspor Beyaz Sayfayı Açıyor

Trabzonspor Tarihinin En Kötü Sonucuyla Bitirdiği İlk Yarının Ardından İkinci Yarıya Beyaz Bir Sayfa Açarak Galibiyetle Başlamayı Hedefliyor.

Trabzonspor tarihinin en kötü sonucuyla bitirdiği ilk yarının ardından ikinci yarıya beyaz bir sayfa açarak galibiyetle başlamayı hedefliyor.

Yeni transferleri ve özellikle Yattara' nın takıma dönüşüyle birlikte ikinci yarıda yeniden zirveye oynamayı hedefleyen Trabzonspor' da Teknik Direktör Ziya Doğan, ikinci yarıda adeta herşeye yeniden başlayacaklarını ifade ederek, "Yepyeni bir başlangıç yapacağız. İnsanların birbirini iyi anlaması lazım. Biz ikinci devre yeni sayfa açtık, beyaz sayfa açtık. Herkesin hatalarından ders alacağını düşünüyorum. Trabzonspor' da hep beraber çok ideal bir ortam yaratılacak. Olur olmaz. Ama niyetimiz bu. Kampta taktiksel anlamda az oyuncu olduğu için çalışmakta zorlandık. Karşılıklı çift kale yaptıracaksak oyuncu eksiğimiz vardı. Bu tür sıkıntılarımız oldu. Ama fiziksel anlamda çok iyi çalıştığımızı söyleyebiliriz" dedi.

Doğan' ın yarınki karşılaşmada cezalı Stepanov' un yerine defansta Risp - Çağdaş ikilisine görev vermesi bekleniyor. Çağdaş' ın boşaltacağı sol kanatta ise Murat Ocak' ın görev alabileceği ifade edildi.

Trabzonspor' un muhtemel 11'i:

Jefferson - Musa, Risp, Çağdaş, Murat- Gökdeniz, Hüseyin, Ayman- Yattara, Ersen, Umut

Sakat: Hasan Üçüncü

Cezalı: Stepanov

Bilet fiyatları: Kale arkası: 5, Maraton: 10, Maraton özel: 15, Kapalı: 25, VIP - 2: 50, VIP - 1: 100 YTL

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title