Haberler

Trabzonspor Arnavutluk'a Gitti

UEFA Inter-toto Kupası 2. Tur Rövanş Maçında Yarın Akşam Fk Vllaznia Takımıyla Karşılaşacak Trabzonspor, Özel Bir Uçakla Arnavutluk'a Gitti.

UEFA Inter-Toto Kupası 2. tur rövanş maçında yarın akşam FK Vllaznia takımıyla karşılaşacak Trabzonspor, özel bir uçakla Arnavutluk'a gitti.

Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçakla bugün öğleden sonra Arnavutluk'un başkenti Tiran'a giden 18 kişilik futbolcu kadrosunda Hüseyin, Gökdeniz, Ceyhun, Erdinç ve Stepanov ile sakatlıkları devam eden Musa ve Risp yer almadı. Trabzon Havalimanı'nda gazetecilere maçla ilgili açıklama yapan Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, Arnavutluk'a ilk maçta elde edilen 6-0'lık skor avantajıyla gittiklerini ancak ikinci maçı da kazanmak istediklerini söyledi. Futbolculardan Ersen Martin ise Ziya Doğan'la yaptıkları

toplantıda ilk maçta elde edilen 6-0'lık galibiyet dolayısıyla rehavete kapılmayacaklarına dair söz verdiklerini belirterek, ikinci maça da aynı ciddiyetle çıkacaklarını ve turla döneceklerini ifade etti. Ersen Martin, hedeflerinin bir üst turda karşılaşacakları rakibi de eleyerek UEFA Kupası'na katılmak istediklerini söyledi. Ömer Rıza, rövanş maçına çok iyi hazırlandıklarını ve deplasmanda da galip gelerek turu geçeceklerini belirtirken, Ayman da ilk maçta elde edilen farklı galibiyete rağmen ikinci

maçın kolay olmayacağını, ancak turu geçen tarafın kendileri olacağını kaydetti.

Öte yandan Trabzonspor'un Arnavutluk programı belirlendi. Buna göre, bordo-mavililer bu akşam müsabakanın oynanacağı Loro Boriçi Stadı'nda TSİ 21.00'de bir antrenman yapacak. Bu antrenman öncesinde Teknik Direktör Ziya Doğan bir basın toplantısı düzenleyecek. 14 Temmuz Cumartesi günü Vllaznia Kulübü tarafından Trabzonspor yönetimine bir yemek verilecek. TSİ 21.00'de oynanacak olan müsabaka sonrası geceyi Shkodra'da geçirecek olan kafile, 15 Temmuz Pazar günü saat 14.00'te Tiran'dan Trabzon'a dönecek.

(GÖK-MU-EYB-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title