Haberler

Tff 3. Lig

Tff 3. Lig 3. Grup Takımlarından Denizli Belediyespor, Ligin İlk Haftasında Karşılaşacağı Altınordu'yu Yenerek Sezona Galibiyetle Başlamak İstiyor.

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Denizli Belediyespor, ligin ilk haftasında karşılaşacağı Altınordu'yu yenerek sezona galibiyetle başlamak istiyor.

Yaklaşık 2 aydır hazırlıklarını Denizli'de sürdüren Kırmızı-beyazlı ekip, bugünü dinlenerek geçirirken, Altınordu maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla başlayacak. Bu sezon genç oyunculardan kurulu bir takım kuran ve Denizlispor'un altyapısı olma hedefini seçen Denizli Belediyespor'da Teknik Direktör Ali Yalçın, sezona galibiyetle başlamak istediklerini söyledi. Altınordu'nun şampiyonluk hedefi olan bir takım olduğunu belirten Yalçın, "Biz ilk maçımızı iç sahada taraftarımızın önünde

oynayacağız. Hedefimiz bu zorlu maçta iyi futbol oynayıp, iyi bir skor almak. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Yaptığımız hazırlık maçlarında ortaya çıkan eksiklerimizi giderme yoluna gittik. Şu anda lige hazır durumdayız. Altınordu'yu yenerek taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz" dedi.

Öte yandan Denizli Belediyespor A Genç Takımı'nın 15 yaşındaki kalecisi Ömer Alkan, U-16 Milli Takımı'na çağırıldı. 1.92 boyundaki genç kaleci, 28-31 Ağustos tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak hazırlık kampına katılacak. Milli takıma ilk kez çağrıldığını söyleyen kaleci Ömer Alkan, "2 yıl önce kaleciliğe başladım. Kısa sürede milli takıma çağrılmak benim için çok önemli. Hedefim, bana güvenenleri mahcup etmemek" diye konuştu.

Denizli Belediyespor Altyapı Koordinatörü Muhsin Sezer, altyapıda birçok yetenekli oyuncunun bulunduğunu ifade ederek, "Ömer bunlardan sadece biri. İlerleyen zamanlarda birçok oyuncumuzu milli takıma göndermek istiyoruz" şeklinde konuştu.

(AV-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title