Haberler

Tff 2. Lig

Tff 2. Lig 5. Grup'ta Mücadele Eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Diskispor, 5 Haftalık Galibiyet Hasretine Son Vermek İstiyor.

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİSpor, 5 haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Teknik Direktör Nurettin Şiro, artık kötü gidişe 'dur' demenin zamanı geldiğini belirterek, "Hafta sonu sahamızda Şanlıurfa Belediyespor ile oynayacağımız maçla galibiyet hasretine son vermek istiyoruz. Saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanacağız. Rakibimizi iyi tanıyoruz. Futbolcularımız, galibiyet sözü verdi. Bunu da başaracak güce sahibiz. Bu maçta taraftarlarımızın büyük desteğine ihtiyacımız olacak. Taraftarlarımızın da desteğiyle 3 puan alacağımıza inanıyorum" dedi. Şiro, kadro dışı

bıraktıkları Azat'ı affettiklerini de sözlerine ekledi.

Kulüp Başkanı Sabahattin Kızılkan ise, her takımın bazı olumsuzluklar yaşayabileceğini söyleyerek, "Her takımın yaşayabileceği gibi biz de bazı sorunlar yaşadık. Ama bunu düzeltmek için büyük çaba gösteriyoruz. İyi bir kadroya sahip olmamıza rağmen son haftalarda kötü bir gidişimiz var. 5 haftadır galibiyete hasretiz. Şanlıurfa Belediyespor maçını kazanarak, galibiyet hasretimize son vermeyi ve çıkışa geçmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

(MG-SK-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title