Haberler

Tecrübe Farkı

Türk Telekom-pınar Karşıyaka Maçı Haftanın Belki de En Zevkli Mücadelesine Sahne Oldu. Başkent Ekibi, Geniş ve Tecrübeli Kadrosunu İyi Kullandı.

Türk Telekom-Pınar Karşıyaka maçı haftanın belki de en zevkli mücadelesine sahne oldu. Başkent ekibi, geniş ve tecrübeli kadrosunu iyi kullandı.

İzmir ekibinin direncini 3. çeyrekten itibaren özellikle Haluk’un 3’lükleriyle kırdı. Ahmet Kandemir’in çok güvendiği ve 5 yıldır birbirinden ayrılmayan Neal, Marshall, Hosley bermuda şeytan üçgenine hiç kimse skor olarak katkıda bulunmazsa zorlu maçlar hep hüzünle bitecek gibi gözüküyor.

Beşiktaş Cola Turka zorlu Banvit deplasmanında savunmasıyla sonuca ulaştı, moral buldu. G.Saray Cafe Crown da ligin flaş ekiplerinden Kepez’i Antalya’da yıktı, çıkışını sürdürdü. 31 sayı, 7 ribaundla oynayan Owens maçın yıldızı oldu.

Efes Pilsen, Antalya Büyükşehir karşısında beklediğinden kolay sonuca ulaştı. Alpella, O.Renault’yu Bursa’da yıktı. Rakibini ligin dibine biraz daha itti. TTNet Beykoz ise Mersin Büyükşehir’e boyun eğdi, herkesi şaşırttı. Yenilgilerden sonra Çetin Yılmaz’ın radikal kararlar alması bekleniyor. F.Bahçe Ülker, Darüşşafaka karşısında Panathinaikos maçının üzüntüsünü farklı galibiyetle unutmaya çalıştı.

TOPLU SONUÇLAR: Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi - Casa TED Ankara Kolejliler: 97-87, Banvit - Beşiktaş Cola Turka: 59-67, Türk Telekom - Pınar Karşıyaka: 100-79, Kepez Belediyesi - Galatasaray Cafe Crown: 71-86, Efes Pilsen - Antalya Büyükşehir Belediyesi: 82-58, TTNet Beykoz - Mersin Büyükşehir Belediyesi: 65-77, OYAK Renault - Alpella: 64-70, Fenerbahçe Ülker - Darüşşafaka: 96-60.

HAFTANIN PROGRAMI:CUMARTESİ: Galatasaray Cafe Crown-F.Bahçe Ülker (14.00), Mersin Büyükşehir Belediyesi-Türk Telekom (15.00), Antalya BŞB.-Banvit: (16.00), Beşiktaş Cola Turka-Kepez Belediye (16.30), Alpella-Efes Pilsen (16.30), Casa TED Ankara Kolejliler-OYAK Renault (17.00), PAZAR: Pınar Karşıyaka-Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi (14.00), Darüşşafaka-TTNet Beykoz (18.00)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title