Haberler

    5-0'lık Hezimetten Sonra Trabzonsporlu Futbolcular, Taraftarlardan Özür Diledi

    Güncelleme:

    Trabzonsporlu futbolcular, Yeni Malatyaspor karşısında aldıkları 5-0'lık yenilgi sonrası tribünlere giderek taraftarlardan özür diledi.

    Trabzonsporlu futbolcular maç sonunda tribünlere giderek taraftarlardan özür diledi. Başta Nwakaeme ve Zargo Toure gibi oyuncular olmak üzere, taraftarlardan affetmelerini istedi.

    Toure maç sonunda, "Trabzonspor camiasından özür diliyoruz" derken, Nwakaeme de "Buraya kadar gelen ve bizi destekleyen taraftarlarımızdan, bütün camiamızdan özür diliyoruz" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Kolo Toure Spor Haberler

    500

    Yorumlar (11)

    yav he he:

    beter ol ts

    6
    6
    yanıtYanıtla
    SSK EMEKLİSİ:

    YILLARCA 2011 DEDİNİZ HER BAŞARISIZLIĞA 2011 DEDİNİZ SÜREKLİ BAŞARIZSILIĞI BUNUNLA ÖRTMEK İSTEDİNİZ . . . . ESGİ BAŞGANLARDAN BİRİ ÇIKMIŞ DİYOR Kİ. . . . . BURAK BURAK BURKA . E EEEE NE OLDU CEZA ÇÖZÜM OLDUMU BARİ ?

    4
    2
    yanıtYanıtla
    SSK EMEKLİSİ:

    BURAK YILMAZA VERİLEN CEZA BAYAĞI TAKIMI DÜZELTMİŞ !!!!! PARDON DÜMDÜZ ETMİŞ . BU ARADA MALATYA ''NIN HAKKINI DA YEMEMEK LAZIM , TEBRİKLER . . . MALATYA. . . . . BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM

    5
    1
    yanıtYanıtla
    Burak:

    Galatasaray''ı yenince kendini dünya takımı sananların sonu neden hep böyle oluyor acaba? Süper lig''de tek amacı Galatasaray''ı yenmek olan, rakibinin kötü zamanlarında da 10 maçlık efor sarf ederek yenebilen bir sürü ''küçük'' takımdan bir diğeri işte. Trabzonspor''u hala ciddiye alıp özür bekleyen kaldı mı yahu?

    1
    2
    yanıtYanıtla
    Okan:

    Sen kendini ne saniyon hopidik? Sen gledigin yerin takimini tut da konus. Anadolunun abisi trabzonspor. Istanbulu 7 kere dize getiren trabzonspor. Adam gibi konusmayi bil. Klavye delikanlisi!

    yanıt0
    yanıt0
    akçay,hami,ogün kooşun:

    Trabzon''a, trabzon''lu hoca. . kaprisle liderlik bağdaşmıyor muş. . Verin çeklerini, bavulunu toplasın. .

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Mustafa Kırkağaç:

    Futbolcu nun görevi topu iyi oynamak ve kendine iyi bakmak performans seviyesi yüksek olsun. Sen Bir iki maç koş Kazan daha sonra gevşe sonrada özür dilerim diye konuş Yok öyle koskoca Trabzon ne hallere düştü. Ayıptır günahtır

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Erol Aykut:

    Kupamızı veriiiiinnnnn :D

    0
    0
    yanıtYanıtla
    misafir:

    tencere yuvarlanmiş kapağını bulmuş ünaldan cacık olmaz

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yeniçeri:

    Ne oldi hamsiler beter olun

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title