Haberler

Spor Toto 2. Lig

Yeni sezon hazırlıklarına Nevşehir kampı ile devam eden Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor, Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Zonguldakspor ile oynadığı hazırlık maçında golsüz berabere kaldı.

Yeni sezon hazırlıklarına Nevşehir kampı ile devam eden Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor, Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Zonguldakspor ile oynadığı hazırlık maçında golsüz berabere kaldı.

İnegöl'de başladığı hazırlıklarını Nevşehir kampı ile devam eden İnegölspor, teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde günde çift idman ile hazırlıklarını sürdürürken, hazırlık maçları serisine de devam ediyor. İlk hazırlık maçını Spor Toto Süper Lig ekibi Kayseri Erciyesspor'un A2 takımı ile oynayan ve sahadan 4-0 gibi farklı bir skorla galip ayrılan İnegölspor, ikinci sınavında 3. Lig 3. Grup takımlarından Sakaryaspor ile golsüz berabere kaldı. Üçüncü sınavını, İnegölspor patentli teknik direktör Mutlu Topçu yönetimindeki PTT 1. Lig ekibi Kayserispor önünde veren, dünün ilk maçında Bergama Belediyesini 2-1'le geçen bordo-beyazlı ekip, ilk etabın son maçında Zonguldakspor ile Nevşehir Gazi Stadyumun'da karşı karşıya geldi. Müsabaka başladığı gibi golsüz sona ererken, bordo-beyazlılar bu maç ile birlikte kampın ilk etabını tamamladı.

3 KARŞILAŞMA İNEGÖL'DE OYNANACAK

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor'da, 2014-2015 futbol sezonu için geçerli olacak kombine biletler satışa çıktı. Yeni sezon hazırlıklarına Nevşehir kampı ile devam eden bordo-beyazlı ekibin genç isimleri, performansları ile parmak ısırtırken, U19 Yaş Altı Kadınlar Milli Takımı, 2015 Avrupa Şampiyonasının üç müsabakasını İnegöl'de oynayacak.

2014-2015 sezonu kombine kart fiyatlarının belirlendiğini bildiren basın sözcüsü Burak Şimşek, "Kombinelerimiz iki kategoriden oluşmaktadır. VIP A 1000 lira, VIP B ise 500 liradır. Kombinelerimiz sınırlı sayıdadır. Taraftarımızın ilgisini bekliyoruz. Geçen seneden farklı olarak kapalı tribünü en uç sağ ve sol tarafında kalan C ve D tribünleri biletli olmuştur. Maraton tribününde kombine bilet uygulaması yapılmayıp, maç başı bilet satılacaktır" diye konuştu.

KADINLAR ŞAMPİYONASI İNEGÖL'DE

İnegölsor Basın Sözcüsü Burak Şimşek Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), ilçe statlarını denetlediğini belirterek, "U19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası için ilçe stadımızı denetleyip, burada maç oynanmasını uygun bulmuştur. U19 Kadın Milli Takımı 13 Eylül'de İtalya, 15 Eylül'de Galler ve 18 Eylül'de Kazakistan ile şehir stadyumumuzda karşılaşacaktır. Bütün maçlar saat 14.00'da oynanacaktır. Bu maçlar ilçemiz için büyük önem içermektedir. Bütün ilçe halkımızı milli takımımızı desteklemesini için maçlara bekliyoruz" dedi.

Altyapı olarak U-14, U-15, U-16, U-17 ve U-19 Akademi Ligi'ne ilk defa katılacaklarını bildirerek, "Bu konudaki yazışmalarımızı TFF'ye gönderdik ve onaylandı. Sadece resmi yazıyı bekliyoruz. Gençlerimize önemli bir gelişme sağlayacağını inanıyoruz. İnegölspor 5 ayrı yaş grubunda yarışacaktır. Güzel bir sezon bizleri bekliyor. Geçen yıl özellikle bazı maçlarda yaşanan aksiyonlar İnegölspor'a zarar vermiştir. Aynı şeylerin bu sene yaşanmaması için tedbirlerimizi aldık. Camiamıza hayırlı bir sezon diliyoruz" ifadelerini kullandı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şaban Yıldırım İnegölspor Nevşehir Eylül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title