Haberler

    Sivasspor'da 3 kritik eksik, artı 1 de şüpheli! Denizlispor karşısında iddaa oranları...

    Güncelleme:

    Bu bir ilandırSİVASSPOR - DENİZLİSPORSalgın arası öncesinde Antalyaspor'a 1-0 kaybeden Sivasspor'da, hem Marcelo Goiano cezalı duruma düşmüştü hem de bu sezon ilk kez bir Süper Lig maçını gol atamadan tamamlamışlardı.

    Bu bir ilandır

    SİVASSPOR - DENİZLİSPOR

    Salgın arası öncesinde Antalyaspor'a 1-0 kaybeden Sivasspor'da, hem Marcelo Goiano cezalı duruma düşmüştü hem de bu sezon ilk kez bir Süper Lig maçını gol atamadan tamamlamışlardı.

    Arada ise TD Rıza Çalımbay'ın canını sıkan gelişmeler yaşandı... Hakan Arslan ve Fernando Andrade sakatlandı, Mert Hakan Yandaş'ın durumu ise maç saati netleşecek.

    Büyük takımların gözdesi Erdoğan Yeşilyurt, sözleşme uzattığı için kafasını iyice rahatlatmıştır, performansını da yukarı çekebilir. Andrade ve Mert Hakan'ın yokluğunda gözler Emre Kılınç ile Mustapha Yatabare'nin üzerinde olacak...

    Denizlispor ise salgın arası öncesinde çıktığı son 3 maçtan 7 puan toplamış ve hafiften form tutuyor gibiydi. Bu 3 maçlık küçük seride puan kaybı olarak gözüken tek maçta, Fenerbahçe deplasmanında uzatmalarda 1 puana razı olmuşlardı.

    Rıza Çalımbay gibi Horozlar'ın teknik patronu Bülent Uygun'u da arada memnun etmeyen gelişmeler yaşandı...

    Topuğunda ezilme olan Recep Niyaz ve bağırsak operasyonu geçiren Isaac Sackey bu zorlu maçta takım arkadaşlarını yalnız bırakacak. Ülkesi Gabon'a giden ve geri dönmeyen Modou Barrow ile sözleşmesini tek taraflı fesheden Polonyalı kaleci Adam Stackhowiak da kafilede yer almadı.

    Eldivenler Tolgahan Acar'a emanet. Barrow'un yokluğu Oscar Estupinan'ın sorumluluğunu arttıracaktır.

    %58'lik kesim kritik eksiklerine rağmen Yiğidolar'a iç sahada güveniyor...

    Sivasspor, Denizlispor karşılaşmasına nasıl hazırlandı? İzleyelim...

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Antalyaspor Denizlispor Sivasspor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title