Haberler

    Serie A Cumartesi İddaa Tahminleri

    119 | Empoli - Palermo Tahmin: İY 0 - 2.00 10 maçtır galibiyete hasret Empoli, sahasında ateş hattına girmemek için haftalardır direnen Palermo'yu ağırlıyor.

    119 | Empoli - Palermo

    Tahmin: İY 0 - 2.00

    10 maçtır galibiyete hasret Empoli, sahasında ateş hattına girmemek için haftalardır direnen Palermo'yu ağırlıyor. Palermo toplam 8 maçtır kazanamıyor ve bu konudaki sıkıntısı da doğal olarak ligde kalmalarını zorlaştırıyor. İki takım da yenilmemek için maça çıkacaktır. Maçla ilgili en mantıklı tercih ilk yarı beraberliği şeklinde olacaktır.

    130 | Roma - Inter

    Tahmin: KG Var - 1.60

    Serie A'nın ilk 5'inde tutunmak isteyen iki takımın mücadelesi nefesleri kesecek. Toplamda 8 maçtır kazanan Roma'nın durumu Inter'den daha iyi durumda. Evlerinde oynayacakları karşılaşmada ipleri ellerinde tutacaklar ve evlerindeki 4 maçlık galibiyet serisini sürdürmeye çalışacaklar. Inter ise 5 deplasmandır kazanamıyor. Şampiyonlar Ligi hayallerini gerçekleştirebilmek için puan kaybetmemeliler. En iyi tahmin gol sayılarına yapılabilir.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Palermo Roma Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title