Haberler

    Serdar Sarıdağ: 'Love Transferi Cumartesi Sonuçlanacaktır'

    Gazetemizin Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, Skorer TV'de Neslihan Ablay ile siyah-beyazlı takımla ilgili sıcak gelişmeleri aktardı.

    Gazetemizin Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, Skorer TV'de Neslihan Ablay'la siyah-beyazlı takımla ilgili sıcak gelişmeleri aktardı.
    İşte Sarıdağ'nın yaptığı açıklamalar:
    Negredo ve Quaresma arasındaki pas uyumsuzluğu Sivasspor maçından kalma. Sivasspor maçında oyuncuların birbiiri hakkında şikayetleri vardı Şenol Güneş'e. Doğal olarak aralarında bir sorun olduğu gözüküyor. Hafta içinde oyuncular birbirileri ile paylaşımlar bulundular. Eskiden böyle şeyler oluyordu mesela Sergen ne varsa anlatırdı, sorun varsa var derdi, yoksa yok derdi. Sosyal medyada artık çok daha olaylar büyüyor.
    Love transferinde son gelişmeler
    Vagner Love transferinde ıslak imza olmadan net bir şey konuşulamıyor. Beşiktaş ve Alanyaspor rakamlarda anlaştı. Normalde şu an transferdeki tüm resmi işlerin yapılması gerekiyor. Love Beşiktaş'ın sistemine uygun bir oyuncu. Beşiktaş'ın ceza sahasına ortadan girme konusunda hep sıkıntısı vardı, love ile bunu çözecektir. Ben hep diyordum kim Love ve Eto'o'yu alırsa şampiyon olur. Bu transfer net olarak cumartesi günü belli olur.  Eğer Love gelirse Cenk'in eksikliğini giderecektir. Ligi biliyor, futbolu çok iyi biliyor. Beşiktaş'ın hucüm konusunda bir çok sorununu çözecektir.
    Larin kiralanabilir
    Larin transferinde Orlando ile bir sorun var. Sözleşmesini uzatma opsiyonu var Orlando'nun elinde. Oyuncu ABD ekibi ile sözleşme imzalatmak istemiyor. FIFA'ya başvuru yaptı. FIFA burada oyuncu mağdur olmasın diye gecici lisans çıkartabilir. Eğer Love ile imza atılması durumunda Beşiktaş Larin'i Alanyaspor'a kiralık olarak verilebilir.
    Negredo'ya teklif
    Negredo'ya transfer döneminin son günlerinde Çin'den bir teklif daha gelebilir. 3-4 gün kaldı her an her şey olabilir. Negredo'nun gitmesi durumunda Beşiktaş'ın elinde Love, Pektemek ve Larin kalıyor.  Bu durumda Beşiktaş Eto'o'yu kadrosuna katabilir. Bedelsiz gelecek bir eto'o'yu herkes evet der. Burada önemli olan şey Negredo'ya gelecek teklif.
    Talisca'nın Çin'e transferi
    Talisca'nın menajeri Çin'de. Görüşmeler sürüyor. Çin ekibi 30 milyon euro teklife yükselti. Beşiktaş'ın kasasına bu transferden havadan 5 milyon euro girecek. Bu transfere Beşiktaş onay verecektir. Talisca'ya eğer çok büyük bir yıllık ücret verilirse ve eşi de isterse Brezilyalı yıldız gider. Eğer Talisca giderse Şenol Güneş çift forvete dönebilir ve ya Talisca'nın yerine Oğuzhan - Tolgay kullanılabilir.
    Şenol Hoca Tosic'i göndermez
    Şenol Güneş Tosic'i göndermeyi düşünmüyor. Bence hayatta bırakmaz. Çünkü sezon başından beri Pepe-Tosic uyumu var. Ne kadar kaliteli defans oyuncusu alsan da uyum olmayınca başarılı olamaz.
    Beşiktaş'ın hedefi Bayern'i elemek
    Beşiktaş'ın ve Şenol Güneş'in hedefinde Bayern Münih'i elemek var. Münih'i elerse Beşiktaş dünya da büyük bir reklam olur. Herkes Beşiktaş'ı konuşuyor. Beşiktaş'ın bayern'i elemesi şampiyonluk kadar değerdir.
    10 numara transfer
    Beşiktaş 10 numara pozisyonu için Mata ve Fellaini gibi isimleri izliyor. Bu pozisyon için bir çok isim var, bu yüzden Beşiktaş Emre Akbaba ile ilgilenmiyor. Haberler çıkıyor ama bu transferin gerçekleşeceğini sanmıyorum.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Çin Halk Cumhuriyeti Serdar Sarıdağ Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

    Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    Bakmadan Geçme

    Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
    İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

    İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title