Haberler

Şahinbey Ampute Futbol Takımı Şampiyonluk Kupasıyla Başkana Sürpriz Yaptı

Güncelleme:

Avrupa Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Şahinbey Ampute Futbol Takımı, şampiyonluk kupasıyla takımın onursal başkanı ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Tahmazoğlu, takımı tebrik etti.

Avrupa Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Şahinbey Belediyespor, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu ziyaret etti.

Kulüp başkanı Cuma Güzel, teknik direktör Fatih Karakuş ve futbolculardan oluşan heyet, Tahmazoğlu'na şampiyonluk kupasıyla ziyarette bulundu.

Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Tahmazoğlu, takımın onursal başkanı olduğunu ve bundan büyük heyecan duyduğunu söyledi.

Takımın ikinci kez Avrupa şampiyonu olduğunu hatırlatan Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

"Şahinbey Ampute Futbol Takımı'mız kurulduğu günden beri Şahinbey Belediyemizin destekleriyle kulüp yöneticilerimiz, futbolcularımız ve antrenörlerimiz büyük bir gayret gösteriyor. Bugüne kadar Şahinbey Ampute Futbol Takımımız 4 Türkiye Kupası, 3 Türkiye Süper Lig ve 2 Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazandı. Yani başarılarına başarı katıyor. Özellikle engellilerden oluşan bu takımın sahalarda bu şekilde başarı göstermesi bizi de gerçekten gururlandırıyor. Büyük bir fedakarlık, azim, gayret ve inanmışlık var."

Kulüp başkanı Güzel ise desteklerinden dolayı Tahmazoğlu'na teşekkür etti.

Şampiyonluğu Türkiye'ye armağan ettiklerini aktaran Güzel, "Biz her zaman inanmıştık, kupayı bu kente getireceğimize söz verdik. Allah'ın izniyle biz de arkadaşlarımızla inandık. Onlar da beni mahcup etmedi ve kupayı getirdik. Kupamız Türkiye'mize, Şahinbey'imize hayırlı olsun." diye konuştu.

Teknik direktör Fatih Karakuş da rakipleri iyi analiz ettiklerini ve maça öyle çıktıklarını söyledi.

Final maçına iyi konsantre olduklarını vurgulayan Karakuş, "Zor bir iklim, zor bir maç oldu. Oyuncularımıza tek tek 'Arkadaşlar biz Gaziantep, Şahinbey ve Türkiye için buradayız.' dedik. Ben de onların ellerinden geleni yapacağından adım kadar emindim. Sonuçta kupayı aldık ve geldik." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Şahinbey Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title