Haberler

Robben: Beşiktaş Haberlerine Gülüyorum

Güncelleme:

Bayern Münih'te forma giyen Arjen Robben, kendisi hakkında çıkan Beşiktaş haberleriyle ilgili "Her sene aynı şey. Bu söylentiler hakkında gülüyorum." dedi.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'te forma giyen Hollandalı oyuncu Arjen Robben, Türk basınında yer alan kendisiyle ilgili transfer iddialarının gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Robben, Almanya'nın Bild gazetesine yaptığı açıklamada, kendisi ve aynı zamanda menajerliğini de yapan babasının Beşiktaşlı yöneticilerle buluştuğu iddialarıyla ilgili, "Her yaz aynı şey. Bu söylentiler hakkında gülüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

"BENİ İLGİLENDİREN ŞEY İYİ FUTBOL OYNAMAK"

Kulüp yetkilileriyle iyi ilişkileri olduğunu belirten 32 yaşındaki futbolcu, "İki tarafta da karşılıklı değer verme var. Bayern Münih benimle konuşmak isterse ben buradayım. Her zaman gelebilirler veya babamı arayabilirler. Benim telefon numaram da var onlarda. Ancak şimdilik beni ilgilendiren şey sadece iyi futbol oynamak." ifadelerini kullandı.

Bayern Münih ile 1 sezon daha sözleşmesi bulunan Robben, 2009'dan beri formasını giydiği Bavyera ekibinde 219 maçta görev yaptı.

Kaynak: AA / Spor

Arjen Robben Bayern Münih Almanya Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

Nihaha:

Bizde gülüyoruz Robben amca. Zira sana beşiktaş kulubü top bile toplatmaz :D

14
18
yanıtYanıtla
GSLI:

robben tek başına beşiktaşı çalımlar ne diyorsun sporting sizi 4ledi liverpool 8 attı kuşlar sizi:)

yanıt0
yanıt0
bzzt:

yok ya ciddi olamazsın

yanıt12
yanıt2
ASLAN:

ROBEN DE ANLADIKI BİZİM SPOR GAZETELERİNİN BALON HABER YAPTIĞI, MASA BAŞINDA KURGU YAZDIĞINI ROBENDE ANLADI

13
1
yanıtYanıtla
türkiyem:

suc bizde yalan haberleri yaparak kendimize güldürüyoruz bunun gibilerde kendini bir alt sanıyor yaşı gelmiş bilmem kaca hala havalı

13
0
yanıtYanıtla
gerçekler:

8TAŞLILAR HEMEN HAVALANMIŞ SENEYE SİZE ŞLİGİNDE 10 ÇEKERLER HAKEMLER OLMASA

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title