Haberler

Riekerink Yönetime Rapor Verdi: Hamit Altıntop Kalsın

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, yönetime rapor verdi: Chedjou ve Semih beklentimin altında kaldı. Hamit'ten yararlanabileceksem başka transfere ihtiyacım yok.

G.Saray Teknik Direktörü Riekerink'in yönetime sunduğu rapor ortaya çıktı. Milli maç arasında Başkan Dursun Özbek ve yöneticilere bir rapor sunan Hollandalı hoca, transfer talebinde de bulundu.

CHEDJOU VE SEMİH KAYA'NIN YERİNE TRANSFER!

Hollandalı hocanın, "Chedjou ve Semih Kaya ellerinden gelen çabayı gösteriyor. Ancak tüm çabalara rağmen 2 futbolcu beklentimin çok altında kaldı. Eğer ligde herhangi bir sorun yaşamak istemiyorsak mutlaka stoper transfer etmeliyiz." dediği öğrenildi.

HAMİT SÜRPRİZİ! KALABİLİR...

Riekerink'in Hamit Altıntop'un durumuna göre transfer yapmaları gerektiğini yönetime ileterek, "Eğer Hamit'ten yararlanabileceksem onun mevkisinde başka bir transfere ihtiyacım yok." dedi.

Riekerink'in sakatlıklarla da ilgili olarak, "Sakat oyuncularımızın fazlalığı nedeniyle bir türlü tam kadroyla çalışma imkanı bulamadım. Sakat futbolcular iyileşince takımın genel seviyesinin artacağına eminim. Tam kadroyla her zaman daha başarılı sonuçlar alırız." ifadesini kullandığı belirlendi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hamit Altıntop Semih Kaya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title