Haberler

    Real Madrid İpten Döndü: 3-4

    Real Madrid, sahasında konuk ettiği Schalke karşısında çok zor durumlara düşse de, sahadan 4-3'lük mağlubiyetle ayrılmasına rağmen turu geçen taraf oldu.

    Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Real Madrid, adeta ecel terleri döktüğü enfes maçta Schalke'ye 4-3'lük skorla boyun eğse de çeyrek finale yükselen taraf oldu.

    90 dakika boyunca müthiş bir heyecan fırtınasına sahne olan mücadelenin ilk yarısı 2-2'lik beraberlikle sona ererken, Schalke son bölümlere doğru 4-3 öne geçip baskısını arttırırken, Iker Casillas bu bölümlerde yaptığı iki hayati kurtarışla takımını ayakta tutan isim oldu.

    İLK YARIDA DÖRT GOL!

    İlk yarısı müthiş bir tempoya ve dört gole sahne olan maçta perdeyi açan gol Schalke'den geldi. 20. dakikada sağ kanatta topla buluşan Barnetta'nın ortasında ceza sahası içi sol çaprazda önüne alan Fuchs, çok sert bir vuruşla Casillas'ı çaresiz bıraktı: 0-1.

    Real Madrid'in bu gole yanıtı ise gecikmedi. Sol kanattan Kroos'un kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen Cristiano Ronaldo, düzgün bir kafa vuruşuyla fileleri havalandırdı: 1-1.

    38. dakikada Schalke ikinci gole yaklaştı ama Huntelaar'ın şutunda top direkten geri geldi. Bu pozisyonun hemen iki dakika sonrasında ise konuk ekip aradığı golü buldu. Meyer'in ceza sahası içinden sol ayağıyla yaptığı vuruşta kaleci Casillas'dan seken topu altıpas içersinde tamamlayan isim Huntelaar oldu: 1-2.

    Schalke'nin bu gole olan sevinci de çok sürmedi. Sol kanattan Coentrao'nun yaptığı ortada kale önünde kafa vuruşunu yapan Ronaldo, ilk 45 dakikanın sonucunu belirledi. 2-2.

    SCHALKE PES ETMEDİ

    Mücadelenin ikinci yarısının ise özellikle son bölümleri müthiş bir heyecan fırtınasına sahne oldu.

    52. dakikada Coentrao'nun pasında ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Benzema, rakiplerinden birer birere sıyrılıp açısını düzeltti ve yaptığı düzgün vuruşla Real Madrid'i öne geçirdi: 3-2.

    Konuk ekibi son bölümlere kadar ayakta tutan gol ise 57. dakikada geldi. Sane, ceza shası dışı sol çaprazdan sol ayağıyla uzak köşeye yaptığı harika bir vuruşla fileleri havlandırdı ve duruma tekrar denge geldi: 3-3.

    65. dakikada Real Madrid gole yaklaştı. Bale'ın arapasında içeri sokulan Arbeloa, bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı ama vuruşunda açıyı iyi kapatan Wellenreuther gole izin vermedi.

    KORKU FİLMİ!

    Son bölümlere kadar maçta tempo düşmeye başlarken, Schalke 84. dakikada umutlarını yeniden yeşertti. Orta sahada kaybedilen top sonrası bir anda savunmanın arkasına sarkan Huntelaar, ceza sahasına sokulup müsait durumda soğukkanlı bir vuruş yaparak Schalke'yi bir kez daha öne geçirdi: 3-4.

    87. dakikada Schalke turu getirecek olan gole çok yaklaştı. Sane'nin yaklaşık 25 metreden yaptığı harika vuruşta Casillas köşeye giden topu son anda çelmeyi başardı.

    90. dakikada ise sahnede bir kez daha Casillas vardı. Huntelaar'ın kafayla indirdiği topu önünde bulan Höwedes, bekletmeden vuruşunu yaptı ama Casillas sağına yatarak topun sahibi oldu.

    Nefes kesen bölümlerin kalan kısımlarında da gol sesi çıkmadı ve Real Madrid çeyrek finale yükselen taraf oldu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Iker Casillas Real Madrid Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title