Haberler

    Porto Casillas Kararını Verdi!

    Real Madrid'in sezon başında sözleşmesini yenilememesinin ardından, altyapısından yetiştiği kulüpten ayrılarak Porto'ya transfer olan Iker Casillas Portekiz ekibi ile sözleşmesini uzatmak üzere. Porto Başkanı Jorge Nuno Pinto da Costa, Casillas'ın 2017 yılında bitecek olan sözleşmesini bir yıl daha uzatmak istediğini ve gerekli görüşmelerin tamamlandığını açıkladı.

    SPORCOPE DIŞ HABERLER - Real Madrid'in sezon başında sözleşmesini yenilememesinin ardından, altyapısından yetiştiği kulüpten ayrılarak Porto'ya transfer olan Iker Casillas Portekiz ekibi ile sözleşmesini uzatmak üzere.

    Porto Başkanı Jorge Nuno Pinto da Costa, Casillas'ın 2017 yılında bitecek olan sözleşmesini bir yıl daha uzatmak istediğini ve gerekli görüşmelerin tamamlandığını açıkladı.

    Kulübün genel kurulundan sonra yaptığı açıklamada Costa, Casillas'ın performansından mutsuz olduklarına dair çıkan haberleri yalanladı ve "Casillas'ın sözleşmesini uzatmak için menajeriyle anlaşma sağladık. Top artık Casillas'ta. Biz hazırız. İstedikleri zaman yeni sözleşmeyi imzalayacağız" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Iker Casillas Real Madrid Portekiz Porto Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title