Haberler

Pendikspor Teknik Direktörü Ivo Vieira: 'Ligde kalma hedefimizi gerçekleştireceğiz'

Güncelleme:

Pendikspor Teknik Direktörü Ivo Vieira, Sivasspor maçının ardından yapılan basın toplantısında takımın hedefinin ligde kalma olduğunu belirtti ve çok çalışacaklarını ve inanacaklarını söyledi.

Pendikspor Teknik Direktörü Ivo Vieira, Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Çok çalışacağız ve inanacağız. Ligde kalma hedefimizi gerçekleştireceğiz" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Sivasspor deplasmanından 4-1 yenilgiyle ayrılan Pendikspor'da Teknik Direktör Ivo Vieira, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Müsabakayı değerlendirerek sözlerine başlayan Vieira, "Buraya galibiyet parolası ile geldik. Maça da iyi başladık ama skoru koruyamadık. 2. yarıda net 5-6 tane net pozisyonumuz vardı. O pozisyonları gole çeviremedik. Rakibin pozisyonları vardı. Bugün gol farkıyla Sivasspor kazandı. 6 maçlık namağlup serisinden sonra 3 maç kaybettik. Çözüm çok çalışmak. Çok çalışacağız ve inanacağız. Ligde kalma hedefimizi gerçekleştireceğiz" diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Pendikspor Sivasspor Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title